Nyári gyerektábort szervez Marcaliban az “Ön választ, mi segítünk” nyertese

2019. április 16.

Marcali áruházunkban is átvették jelképes csekkjeiket az „Ön választ, mi segítünk” kampány 5. fordulójának nyertesei. A díjakat Őz László áruházvezetőnk adta át, az eseményen Sütő László polgármester is gratulált a szervezetek képviselőinek.

Ahogy arról a helyi TaviTv is beszámolt, a legtöbb szavazatot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola Alapítványa kapta. Ők olyan érzékenyítő nyári tábort szerveznek Marcaliban, ahol gyerekek sérült társaikkal közösen kézműveskedhetnek, sportolhatnak öt délelőttön keresztül. Minderre 400 ezer forintot fordíthatnak.

A második helyezett a Mi Libicünk Egyesület, ők szeretnék Libickozmát madárbarát faluvá tenni. 200 ezer forintot fordíthatnak arra, hogy növényeket ültetnek és madárodúkat, madáretetőket helyeznek ki a településen.

A Somogysámsonért Egyesület vihette haza a 3. helyezettnek járó 100 ezer forintot. Ők játszóteret építenének a gyerekeknek, padokkal, virágokkal, hogy minden lakó örömét lelje és gyönyörködhessen benne.

Videó is készült az eseményről, ITT nézhető meg.

Közben már elindult a 6. forduló is, május 3-ig lehet pályázni. Az áruház vezetője erről is beszámolt már a helyi médiában, bízik abban, hogy a 40. körzetből soha nem látott mennyiségű pályázat érkezik.