Mosoly, virág, emlékek – hamarosan az anyákat, a mamákat, a dédiket ünnepeljük

2019. május 3.

Közeleg május első vasárnapja, Anyák napja. Minél idősebbek vagyunk, annál több emlékezni valónk van; ilyenkor az édesanyák mellett a nevelőanyák, az édes-mostohák, a nagymamák és a dédanyák is sok-sok köszönetet kapnak. Sőt, sokan anyaként és gyerekként is megélik egyszerre ezt az ünnepet. Mindazt, amit egész éven át adnak, vasárnap az anyák egyetlen napba-mosolyba-virágcsokorba sűrítve kapják vissza.

Persze anyáinknak a mosoly és az az elismerés a legfontosabb, amiben tudatjuk; ha sietünk is a hétköznapokban, nincs mindig időnk telefonálni vagy személyesen menni, vagy éppen néha vitatkozunk velük, azért mégis nagyon hálásak vagyunk mindazért, amit tőlük kaptunk. Akinek már nincs lehetősége felkeresni édesanyját, nagymamáját vagy dédnagymamáját, a temetőkertbe viszi a virágot, a gyertyát. Így mond köszönetet.

Bárhogyan is alakult az élet, mindannyian tudjuk, legalább egy dolgot mindenképpen érdemes megköszönni ezen a napon. Az élet az, amit mindenki megkapott édesanyjától, enélkül most nem lennénk itt, nem tudnánk emlékezni, hálát érezni.

Ajánlatunkban mindenki megtalálja a legjobb Anyák napi ajándékot!

Szép ünnepet kívánunk mindenkinek!