Állásfoglalók: ismerd meg kiszállítási asszisztenseink 1 napját!

2019. május 6.

Mindig is érdekelt, milyen a más munkakörökben dolgozó kollégáid 1 munkanapja? Új sorozatunkban hitelesen és viccesen mutatjuk meg, hogyan is dolgozunk a Tescónál. Stábunk első körben azt próbálta ki, milyen a Tesco Online Kiszállítás csapat munkája. Munkaruhát húztak, ott voltak az eligazításnál, rekeszeket pakoltak, és több napszakban is besegítettek a kiszállítási asszisztensek cseppet sem unalmas, ellenben igen összetett feladataiba. Nézzétek, szeressétek, terjesszétek! 🙂

Hogyan lehet a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban átvizsgálni az autókat induláskor? Hány kilós lehet egy telepakolt rekesz? Milyen színű zacskóba kell csomagolni a csereterméket? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok legújabb kisfilmünkből, amiben a kiszállítási asszisztensek munkájára fókuszálunk.

Egy kis érdekesség: a hamarosan 6. születésnapját ünneplő Tesco Online Bevásárlás és kiszállítási asszisztenseink eddig több mint 20 millió rendelést, 150 millió terméket, 500 ezer címre történő kiszállítást, és csaknem 10 millió megtett kilométert teljesítettek. A házhozszállítás 2013-ban indult el Budapesten, azóta pedig már 122 településen érhető el.

Stábunk 2 kollégánk egy napját követte végig. Volt nevetés, problémamegoldás felsőfokon és természetesen sok jövés-menés. Az biztos, hogy aki ezt a munkát választja – akár másodállásban – az a pörgős mindennapokért cserébe, biztos munkahelyet, jó csapatot és pótlékokkal, cafeteriával, bónusszal kiegészített fizetést kap.

Kattints és kövesd kollégáink útját!

Hamarosan újabb munkakört ismerhetsz meg!