Joy-napok az F&F-nél, újabb darabok akár féláron!

2019. május 7.

Mint az időjárás is mutatja, marad még egy ideig a szeszélyes tavasz! Vagyis csinos, laza vagy éppen sportos átmeneti cuccokra, farmerre és pólókra szükségünk lesz még egy darabig. Érdemes gyorsan beugrani a közeledben lévő egyik Tescóba, mert az F&F most nagyon jó áron, akár 50 %-os kedvezménnyel kínál ruhákat, a készlet erejéig! És jó hír, hogy csütörtöktől jön a Joy-napok, újabb kedvezményekkel! 

Tavaszi ruha, kényelmes farmer, trendi szoknya vagy elegáns blúz? Bármelyiket keresed, az F&F divatos darabjai között, most is megtalálhatod. Ráadásul a nagy tavaszi akcióban most akár féláron is bővítheted ruhatáradat, és még szuper kiegészítőket is találsz!

Jön! Jön! Jön! Ismét Joy-napok az F&F nél! Vegyél egy májusi Joy magazint, vágd ki a kuponokat és irány egy Tesco! Május 9. és 12. között csodás, már a nyarat idéző fürdőruhákkal, szandálokkal, rucikkal és fehérneműkkel is várnak! Ráadásul a 20 % kedvezményre jogosító kuponokat a kiárusításban szereplő ruhákra vagy kiegészítőkre is felhasználhatod.

Dobd fel te is ruhatáradat kedvezményes áron az F&F kollekciójából!