Itt az utolsó esély- ma még jöhetnek a pályázatok “Ön választ, mi segítünk” programunkra!

2019. május 8.

Hamarosan kialakul a 6. fordulóba jelentkezett helyi közösségek listája! Meghosszabbított jelentkezési határidőnk ma jár le. Érdemes még az utolsó órákban is elcsípni a lehetőséget, a Tesco Magyarország “Ön választ, mi segítünk” programja ugyanis egyedülálló!

Van egy jó ötlet, hozzá jó csapat? Helyi közösséget fejlesztő, erősítő projekteket várunk még egy napig! Lehet gyerekeknek szóló, például ismeretterjesztő, vagy akár udvart, játszóteret felújító a terv. Vagy éppen a felnőtteket megszólító, közös programokat létrehozni kívánó elképzelés. Díjazzuk az egészségmegőrző, a természet – vagy állatvédelmet megvalósító, terjesztő gondolatokat is! Mivel e téren nincs megkötés, tényleg már csak a fantázia szabhat határt a pályázóknak!

Támogatásunkkal ismét 183 helyi közösséget, civil szervezetet, alapítványt, iskolát hozunk helyzetbe! Összesen 42 700 000 millió forintnyi konkrét pénzügyi segítséget nyújtunk. A jelentkezések lezárása után a helyi közösségek projektötletei minden körzetben egy szakmai bizottság elé kerülnek; így választják ki a legjobb 3 tervet.

Aki ezen a szűrőn átment, már biztosan nyer! Ugyanis a szavazási szakaszba bejutott tervek mindegyike kap támogatást! Az a terv, amelyik a leginkább elnyeri a helyiek tetszését, vagyis vásárlóinktól a legtöbb zsetont kapja, 400 000 forintot kap a megvalósításra. A második helyezett 200 000, a harmadik 100 000 forinttal lesz gazdagabb.

A szavazás az áruházainkban elhelyezett urnákba dobott zsetonokkal történik, június 17. és július 14 között.
Eredményhirdetés: augusztus elején, vagyis már idén megkezdődhet az ötletek életre hívása!

 

A program korábbi öt fordulójában összesen több mint 2000 pályázat érkezett! Ezek közül vásárlóink mintegy 14 millió zsetonnal szavaztak arra a több mint 500 kezdeményezésre, amik végül támogatásunkkal valóra válhattak. A jelentkezéssel, valamint a korábbi győztes pályázatokkal kapcsolatos további információk www.tesco.hu/kozosseg oldalon olvashatók. Az „Ön választ, mi segítünk” program támogatásából megvalósult projekteket ezen a térképen lehet megtekinteni.

Hajrá mindenki!