VIDEÓ! Kisfiát is megmutatja a Felhőtlen gyermekkort népszerűsítő Farkas Lackó

2019. május 22.

Ideje kinyitni a szemünket – a dolgok maguktól nem fognak jóra fordulni. Erről is beszél a népszerű influenszer, Farkas Lackó kisfilmjében. Azt mondja, rajtunk múlik, teszünk-e valamit, ha tudjuk, hogy baj van. A Felhőtlen gyermekkor kampányban stratégiai partnerünkkel, az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen azt szeretnénk elérni, hogy minél több nélkülöző, vagy bántalmazott gyereknek lehessen a mostaninál jobb gyerekkora. Érdemes megnézni Lackó 2 perces videóját: rövid, de lényegre törő! Az áruházainkban megvehető 250 forintos adománykuponokkal pedig még június 2-ig segíthetjük a gyerekeket.

Íme a videó, amiben Laci arról beszél, hogyan él az ő kisfia, és hogy miért tartja fontosnak, hogy minden gyereknek lehessen gyerekkora:

Gondolatait pedig szívesen tesszük közzé: “Régebben én is becsuktam a szemem és másokra hagytam a világ jobbá tételét. Ma már apaként egészen máshogy látom a dolgokat. A döntés a mi kezünkben van és igen, néha tényleg csak apró dolgokon múlik. Igazán jó érzés, ha arra gondolok, hogy talán egy-egy gyermek mosolyához én is hozzájárulhattam mindazok által, akikben ez a videó megmozdított valamit. Minden pillanatát imádtam ennek a kampánynak és hálás vagyok, hogy a részese lehettem. A szponzorációért járó teljes összeget felajánlottam az Ökumenikus Segélyszervezet részére.”

Lackó Instagram oldalára is feltette a videót; egyetlen nap alatt már 1500-an jelezték, hogy tetszik nekik a csodás, jótékony kisfilm. Nagyon megható! Csodálatos munka, szeretettel gratulálok!❤️” – írta egyik követője. Egyetértünk!

Nézd meg te is, és dobj egy nagy szívecskét, ha neked is tetszett! Ha nagyon tetszett és egyetértesz vele, oszd meg a videót minél több barátoddal, ismerősöddel!

A döntés a mi kezünkben van… sok kicsi sokra megy!