Szívből segíteni menő – újabb blogger támogatja a Felhőtlen gyermekkor kampányt

2019. május 29.

Szentjobbi Krisztát is megérintette az Ökumenikus Segélyszervezettel közös kampányunk. A kedvelt influenszer ötgyerekes anyaként arról gondolkodott el, milyen természetesnek veszünk olyan dolgokat az életünkben, amik bizony sokaknak el sem képzelhető. Tényleg nagy levegőt kell venni, ha át akarjuk érezni, milyen az, amikor egy gyerek éhes és nincs mit ennie. Mint ahogyan akkor is, ha abba akarunk belegondolni, hogy védtelen gyerekek sokaságát bántalmazzák. Ráadásul otthon. Hát ezért segít ő is a 250 forintos adománykupon megvásárlásával, mint ezrek ezekben a hetekben. Még június 2-ig mi is megtehetjük!

Forrás: szentjobbikriszta.hu

Kriszta azt mondja: “Szívből segíteni menő!”

“Sokszor olyan nagyra véljük apró cseprő problémáinkat, hogy észre sem vesszük, milyen szerencsés élethelyzetben vagyunk- írja Kriszta Instagram oldalán. “Nem mindig értékeljük eléggé a meleg otthonunkat, a szerető családi burkot, az ételt az asztalunkon. Pedig sok gyermeknek ez egyáltalán nem adatik meg, sajnos. Sokan mélyszegénységben és lélekfacsaró körülmények között élnek. Egy kicsit nézzünk túl magunkon🙏🏻 és adjunk jóérzést másoknak is.”

Forrás: szentjobbikriszta.hu

Az jut eszébe, hogy el sem tudjuk képzelni, milyen szerencsés helyzetben vagyunk, mert van meleg otthonunk, étel az asztalunkon, szép ruháink, ceruzáink, játékaink. “Van munkahelyünk, főiskolákat végeztünk el, a gyerekeink jó iskolába és óvodába járhatnak. Nyáron pihenni megyünk a Balatonhoz, a gyerekek táborokba utazhatnak. Szeretettel figyelünk egymásra, támogató, meleg családi burkot élvezhetünk. Nagy ajándék a sorstól, hogy ilyen körülmények között élhetünk. Sajnos ez nem adatik meg mindenkinek…”

Egész évre való segítséget jelenthet sok-sok gyereknek az apró kuponok megvétele.

Ha tetszettek Kriszta gondolatai, dobj egy szívecskét, és oszd meg minél több barátoddal, ismerősöddel!

A döntés a mi kezünkben van… sok kicsi sokra megy!