Hatalmas F&F akció Clubcard tulajdonosoknak!

2019. június 3.

Neked is van Clubcard kártyád? Imádod az F&F termékeit? Akkor van egy remek hírünk neked! Június 5-8 között 20% kedvezményt adunk minden F&F ruhára, cipőre és kiegészítőre, ha fizetéskor használod a Clubcardod. Ráadásul kollégáinknak plusz 10% kedvezmény is jár!

Végre tényleg megérkezett az igazi nyár, az éjszakába nyúló bulik/fesztiválok, a családi grillezések, a baráti kirándulások ideje. Mindegyik alkalom tökéletes arra, hogy csinos ruháddal, csajos táskáddal és bájos cipőddel bókokat gyűjts be. Az F&F nagy akciójával most itt a lehetőség, hogy ez a bizonyos ruhadarab is a szekrényedbe kerüljön végre! Június 5-8 között 20% kedvezményt adunk mindenkinek, aki fizetéskor használja a Clubcardját. Jó hír, hogy a dolgozói + 10% is beleszámít az F&F akcióba. Így kollégáink összesen 30% kedvezménnyel vásárolhatnak!

Most mutatunk néhány igazán izgalmas ruhadarabot. Nézd csak, mennyiért csaphatsz le rájuk:

 

Ha az idei év legnagyobb trendjének számító, állatmintás ruhadarabokra fáj a fogad, most azokat is beszerezheted szuper áron.

 

Ha a dolgos hétköznapokra keresel kényelmes lábbeliket, akkor is megéri benézni a Tescóba. Például ezekért:

 

A további részletekért kattints az F&F oldalára. A választék áruházanként változó és eltérő lehet, a részleteket keresd az áruházak ruházati osztályán.