Szombathely: lélegzetelállító mutatványok a Tesco támogatásával

2019. június 4.

A thaiboxot, a sajáttestsúlyos edzést és a crossfittet is kipróbálhatták, akik a hétvégén ellátogattak a szombathelyi Joskar-Ola lakótelep szabadtéri fitneszparkjába. A parkban a helyi Hobbisták Önvédelmi SE szakemberei vezették az edzéseket. A látogatókat nem csak a napsugarak izzasztották meg, hanem a kőkemény gyakorlatok is. 

A szombathelyi Joskar-Ola lakótelep szabadtéri fitneszparkját tettrekész gyerekek és felnőttek népesítették be a hétvégén. Az egész városban híre ment, hogy a Tesco támogatásával, Tesco Vitál-napot szerveznek a Hobbisták Önvédelmi SE szakemberei. A rendezvényt az “Ön választ, mi segítünk” programunk keretében támogattuk. A sportos nap célja az volt, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmódra és a mozgás örömére.

Az érdeklődők kipróbálhatták a szabadtéri sajáttestsúlyos edzést, az ökölvívást, a thaiboxot, de volt gyerek ügyességi verseny és ping-pongozási lehetőség is. Mindenki lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogy a szombathelyi Hard Bar Strong street workout csapata már-már a gravitációt meghazudtoló gyakorlatokat mutatott be a tornaszereken. Később a fiúk a jelenlévőknek adtak hasznos tanácsokat a fitneszpark használatához.

Ha te is szívesen ott lettél volna, nyomj egy ❤-et. 🙂

(Képek forrása: Joskar-Ola Alapítány Facebook oldala)