Sportnap infók: jövő csütörtökön INDUL A REGISZTRÁCIÓ, olvasd el a részleteket a jelentkezésről

2019. június 5.

Rohan az idő! És tényleg, hamarosan itt a regisztráció a Sportnapok versenyeire! Hogyan tudtok majd a leggyorsabban jelentkezni a gyorsan fogyó helyekre? Hányan vehettek részt a különböző versenyeken? És mit üzen nektek az esemény főszervezője? Legújabb cikkünkből ez is kiderül! 

Ezt láttátok már? A Sportnap szervezői nemrég helyszínbejáráson voltak Balatonbogláron, a 18. Tesco Családi és Sportnapok helyszínén. Most még nehéz elképzelni, de 93 nap múlva itt színpadok, sátrak fognak sorakozni, ti pedig remélhetőleg sok ismerős arccal találkoztok a verőfényes napsütésben. Kollégáink azért biztos, ami biztos, élőben tesztelték egy borús májusi napon, mi a teendő, ha a tavalyihoz hasonló esős, viharos órák elé nézünk.

Közeledik a regisztráció időpontja!

Egészen pontosan 9 nap múlva, június 13-án 8.00-kor indul a jelentkezés a sportversenyekre! A regisztráció most már nem az intraneten történik, idén kérésetekre megújul és egyszerűbb lesz. Bárhonnan el tudjátok intézni, otthonról vagy akár szünetben, telefonról is bármikor elérhető lesz a webes felület. Mutatjuk, milyen sportágakra, összesen hányan jelentkezhettek!

Csapatsportok

  • Foci: csapatonként 12 fővel (maximum 2 fő külsőssel). Összesen 50 férfi focicsapat és 20 női focicsapat tud versenyezni.
  • Strandkézi: csapatonként 10 fővel (maximum 2 fő külsőssel). Összesen 10 férfi strandkézi csapat és 20 női strandkézi csapat versenyezhet.
  • Streetball: csapatonként 4 fővel (maximum 1 fő külsőssel). Összesen 10 férfi streetball csapat és 20 női streetball csapat regisztrációját várjuk.
  • Vízibicikli: csapatonként 2 fővel. Összesen 32 csapat regisztrálhat.

Egyéni sportok

  • Sakk: női és férfi kollégáink egy mezőnyben versenyezhetnek, összesen 50 főig.
  • Horgászverseny: maximum 30 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.
  • Futás: maximum 220 fő jelentkezhet. Női (100 fő), férfi (100 fő), gyerek (20 fő) kategóriában.
  • Pingpong: 32 női és 32 férfi versenyző jelentkezését várjuk.

Főzőverseny

  • Csapatonként 3 fővel lehet nevezni. Összesen 50 csapat regisztrálhat.

A REGISZTRÁCIÓ napjától lesz elérhető a LINK, amelyre kattintva jelentkezhettek. Kérjük, hogy majd figyelmesen olvassátok végig, milyen ADATOK megadására van szükség ahhoz, hogy biztosítsátok a helyeteket.

Csapatsportok esetén válasszatok CSAPATKAPITÁNYT, aki egy személyben tud mindenkit regisztrálni. Az ő adatai mellett szükség lesz a csapattagok NEVÉRE és TÖRZSSZÁMÁRA. Készüljetek, mert a népszerű sportágak esetén hamar betelnek a helyek. Legyetek az elsők között, akik regisztrálnak!

Érdemes jelentkezni valamelyik sportversenyre, mert a résztvevőknek idén is éjszakánként 3500 forintig térítjük meg a szállásköltségét. Számlát ne felejtsetek el kérni! Foglaljátok már most le a szállásotokat, hogy biztos jó helyetek legyen!

Ha nem szeretnétek versenyezni, akkor is gyertek, mert rengeteg izgalmas programmal készülünk:

Sztárok

koncertek

dedikálás

gálameccs

finom ételek és italok…

“Brutálisan erős programmal várunk mindenkit” – üzeni Szabó Balázs, az esemény főszervezője, aki idén már a 18. Tesco Családi és Sportnapokat hozza tető alá – a ti szórakoztatásotokra.

“Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legnagyobb céges rendezvénye idén nagykorú lesz. A kezdeti szűk körű eseményből szépen kinőtte magát. Elmondható, hogy most már egy törzs szervezői csapat dolgozik egész nyáron azért, hogy kollégáinknak nagyszerű élményekben legyen részük. Nagy dolog, hogy a Sportnapokat évről évre önerőből, lelkesedéből, mindenféle külső segítség nélkül szervezzük. De megéri a sok fáradság, mert nincs annál jobb, amikor munkatársaink csillogó szemmel, önfeledten buliznak.” 

Írjátok fel:

Szeptember 6-7. Balatonboglár Platán Strand – 18. Tesco Családi és Sportnapok!

Folyamatosan frissülő hírekért kattintsatok a Sportnapok aloldalára és a Tesco Családi és Sportnapok Facebook eseményre!

Hamarosan kiderül, kik azok a sztárok, akik idén élő koncerttel örvendeztetnek meg benneteket!

Kommentben írjátok meg, ti kikre tippeltek! Hátha a kívánságotok valóra válik!

Nálad a labda! 🙂