A legfontosabb vásárlónk: vár a 10%-os dolgozói kedvezmény Clubcard applikációval!

2019. június 7.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Tesco egy még nagyszerűbb munka- és bevásárlóhely legyen, ezért igyekszünk minél változatosabb juttatásokat kínálni kollégáink számára. Számunkra ti vagytok a legfontosabb vásárlók, és szeretnénk, ha munkatársaink a lehető legjobb vásárlói élményben részesülnének.

Úgy gondoljuk, kollégáink az igazi szakértők, akik vásárlóként és munkavállalóként is jól ismerik a Tescót. Ezért most még több élménnyel és juttatással várjuk őket, ha nálunk vásárolnak!

Megérkezett a munkatársainknak szóló Tesco Clubcard alkalmazás, amivel a kollégáknak járó számos kedvezmény mellett könnyebb lesz a vásárlás és fizetés, mint valaha. Az alkalmazás segítségével még több különleges előnyhöz juthatnak!

Töltsd le az alkalmazást és ismerd meg a vásárlás új dimenzióját!

Örömmel jelentjük be, hogy hétfőtől minden dolgozói Clubcarddal rendelkező közép-európai kollégánk számára elérhető lesz a 10%-os dolgozói kedvezmény Clubcard applikáción keresztül is. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy töltsd le a Clubcard applikációt a mobilodra és utána élvezd az alkalmazás minden előnyét!

 

Az applikáció letöltésével lehetőségetek lesz:

– hozzáadni és használni 10%-os dolgozói kedvezményeteket telefonotokon keresztül,

– nyomon követni 10%-os dolgozói kedvezményetek egyenlegét,

– egy helyről felhasználni minden aktív kupont, illetve vásárlási utalványt – ezeket az applikáción keresztül tudjátok beszkennelni,

– megtekinteni az éppen aktuális akciós ajánlatokat – a Clubcard klubtagoknak szólókat és a hagyományos tescósokat egyaránt.

És ez még nem minden! Az applikáció felhasználóit minden hónapban extra digitális kuponokkal lepjük meg.

Az applikációról, illetve annak letöltéséről szóló szükséges információkat itt találjátok.

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy az applikáció kizárólag Android és IOS operációs rendszerekkel érhető el.

Ne habozzatok, töltsétek le telefonotokra az új applikációt, és élvezzétek ki az új technológia nyújtotta lehetőségeket és kedvezményeket!

Cikkünk végén találjátok az aktiváláshoz szükséges kézikönyvet, segítséget!

További kérdés esetén pedig hívjátok Helpline vonalunkat: +3680222333 (H-P 8:00-18:00 között) vagy kattintsatok a Kapcsolati iroda oldalára.