20 év, 20 juharfa – megajándékozta a várost nyíregyházi hipermarketünk

2019. június 11.

Szép és ráadásul nagyon hasznos ajándékkal lepte meg Nyíregyházát Pazonyi úti hipermarketünk: 20. születésnapját úgy tette feledhetetlenné, hogy egy 20 juharfából álló fasort adományozott a városnak. A hatalmas (10k) és méltán népszerű Tesco mögött annak idején a helyiek kezdeményezésére épült járda. Mostantól a 4-es Huszárok út zöld folyosóján sétálhatnak. Ezzel Nyíregyháza nagyszabású fásítási programjához is hozzájárultunk.

A Szabolcsi Hír is beszámolt a különleges ajándékozásról. Ott volt Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Ulrich Attila alpolgármester, Hajzer Gyula régióvezetőnk és Szabó-Benke Lajos áruházvezetőnk is, hogy közösen ültessenek.

Kölcsey TV mellett a Nyíregyháza.hu is örömmel adott hírt arról, hogy az ünnepelt ajándékozott. Utóbbi a gyönyörű megjelenésű fáról azt írja: a juhar oszlopos növekedésével kihasználja a teret, gyökérzete nem okoz károkat a közművekben. Lombkoronája jelentős mennyiségű oxigént termel, így segít e városrész levegőjének tisztításában.

Nyíregyháza életében a különböző jótékony programjaival szervesen ott van hipermarketünk. A mostani juharfa sor ültetése csak egy a számtalan adomány közül: Nyíregyházán is rendszeresen mentik az élelmiszereket, és persze nagy sikerrel zajlik “Ön választ, mi segítünk” programunk a szabolcsi megyeszékhelyen is!

A múlt hét az ünneplésről és adományozásról szólt hipermarketünknél, hamarosan jövünk még beszámolókkal!

Nagy szívecskével kívánunk boldog születésnapot még egyszer!