Sportkártyával a június is pörgős lesz!

2019. június 11.

Tabata edzés, Mozgás Éjszakája, úszás – csak címszavakban néhány izgalmas program, amiknek te is részese lehetsz a Sportkártyával! A nyári forróság idején talán nehezebben veszed rá magad az edzésre, de hidd el, megéri. Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább! 🙂  

A nyári forróságban fáradtabbnak, fásultabbnak érezheted magad. Ezen a kezdeti nehézségen azonban megéri gyorsan átlendülni, hiszen a hőségben talán még jobban, könnyebben karcsúsodhatsz! A kinti hőmérséklet magasabb, a tested is magasabb hőfokon dolgozik, így az esetleges zsírpárnák könnyebben ledolgozódnak. Egy dologra viszont nagyon figyelj: naponta legalább 3 liter folyadékot igyál meg, nehogy kiszáradj!

Sportkártya tulajdonosként idén nyáron is számos izgalmas program vár, lássuk, miből válogathatsz!

Ha egy gyors, de kíméletlenedzésmódszert keresel, amely rendkívül hatékony, akkor a Tabata edzést mindenképpen próbáld ki! Garantáljuk, hogy póló nem marad szárazon! Egy edzés összesen 4 percig tart, de jóval több kalóriát lehet vele elégetni, mint egy monoton, 50 perces kardióval. Ezt a speciális edzésmódszert bárki kipróbálhatja edzettségi állapottól és kortól függetlenül. Kiváló azoknak, akik nagyon elfoglaltak, rövid idő alatt szeretnének változást elérni, vagy esetleg színesebbé akarják tenni az edzéseiket. Sportkártyásként az ország több pontján is kipróbálhatod!

A Mozgás Éjszakáját idén június 15-én lesz a Műegyetem Rakparton. 17 sportágat próbálhatsz ki a csillagos ég alatt. Testzsírméréssel és ajándékokkal várnak a Sportkártya munkatársai. Az eseményről további infókat a Mozgás Éjszakája hivatalos Facebook oldalán találsz.

A nyári hőségben igazán jólesik a csobbanás. Sportkártya használóként számos uszodát és strandot találsz az elfogadóhelyek között, ahol a legnagyobb hőségben is felfrissülhetsz.

Ne szalaszd el az alkalmat, ugorj fejest a medencékbe és az élvezetekbe, amikor csak jólesik.  🙂

Hogy lehet neked is Sportkártyát? ITT találsz minden infót az igénylésről!