Little Helps Plan Közösségi Stratégia Jelentés 2018/2019

2019. június 14.

Kedves Kollégák!

Tudtátok, hogy csak a 2018/2019-es pénzügyi évben a Tesco 7448 tonna élelmiszert mentett meg a kidobástól, ami 18,5 millió adag ételnek felel meg? Vagy, hogy több mint 500 helyi szervezetet támogattunk az „Ön választ, mi segítünk” program eddigi 5 fordulója során, emellett pedig létrehoztuk a Tesco Angyal Alapítványt?

A fentiek csupán egy kis részét képezik Little Helps Plan Közösségi Stratégiánknak, melynek alappillérei a következők: Munkatársak, Termékek, Közösségek.

A mai napon nagy örömmel és büszkeséggel osztom meg veletek a 2018/19-es Little Helps Plan Közösségi Stratégia összefoglaló riportját, amit csatolva találtok. Ez a dokumentum összefoglalja mindazt, amit az elmúlt időszakban tettünk a közösségi kapcsolatok területén. Célunk, hogy a külvilág is értesüljön arról, hogy milyen fantasztikus eredményeket értünk el – továbbra is azért dolgozunk, hogy még nagyszerűbb hellyé váljunk munkatársaink, vásárlóink és partnereink számára.

Úgy gondolom, hogy mindannyian büszkék lehetünk mindarra, amit vásárlóinkért, helyi közösségeinkért, partnereinkért – és persze saját magunkért – teszünk. Így, egy helyen összefoglalva tűnik ki igazán, hogy a vállalat mennyi pozitív változást ért el a világban.

Kérlek titeket, hogy a riportot osszátok meg családtagjaitokkal, ismerőseitekkel, hiszen ez egy remek összefoglalója mindannak a nagyszerű munkának, amit közösen elvégeztünk. Van, aki az élelmiszer-felesleg összekészítésén dolgozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület számára, van, aki sajátmárkás termékeink csomagolásának megújításában vett részt, de olyan is van, aki zsetonokat adott át vásárlóinknak „Ön választ, mi segítünk” programunk során. Vagyis valamilyen módon mindannyian hozzájárultunk ahhoz, hogy pozitív változást érjünk el kollégáink, vásárlóink, helyi közösségeink és partnereink életében – és erre méltán lehetünk büszkék.

Tekintsétek meg a témában készült rövid videónkat is, amelyet itt találtok. A részletes jelentést pedig itt olvashatjátok el.

Ezúton is szeretném megköszönni nektek támogatásotokat és elhivatottságotokat, illetve mindazt a plusz energiát, amit mások megsegítésébe fektettek. Minden apró figyelmesség csodákra képes – ahogyan mi mindannyian is.

Üdvözlettel:

Zsolt