VIDEÓ! Jótékony, jobbtékony, legjobbtékony… Kapa és Pepe is zsetonokat gyűjt!

2019. június 17.

Jól elszórakoztatják egymást, és persze – már évtizedek óta  – minket is: Mucsi Zoltán és Scherer Péter, azaz Kapa és Pepe most a (budaörsi) Tescóban járt. Ráadásul konkrét céllal: hírét vették, hogy elindult a nagy zsetonvadászat, és semmiképp nem akartak lemaradni az országos jótékonysági kampányról! Igen, ők azok új kisfilmünkben, akik 6. “Ön választ, mi segítünk”, helyi közösségeket támogató programunk nagykövetei. Nemcsak vásároltak, választottak és zsetont dobtak! Ha a kisfilmet megnézed, még azt is megtudod, hogy a végén miért jöttek vissza újra!

“Mikor volt neked utoljára zsetonod?”  – hangzik el az alapkérdés legújabb kampányfilmünkben. Kapa kérdi Pepétől, akinek válasza szokás szerint nem jellemző, de még szerencse, hogy Kapa képben van! Végigsuhannak hatalmas áruházunk polcai között, és a pénztárban egy kedves mosoly kíséretében, fizetés után megkapják a zsetonjukat is.

Itt jön a nagy feladat: Pepén majdnem kifog, melyik legyen az a helyi civil szervezet, iskola, óvoda, kulturális, sport, egészségügyi, szociális, állatvédő szervezet (egyesület, alapítvány, vagy valamely más jótékony, civil egyesülés), amelyikre  urnába dobott zsetonjával támogatást szavaz.

De Kapa erre is tudja a választ: ne sajnáld a zsetont! Ha egyszer már zsetonodat, azaz szavazatodat adtad az egyiknek, legközelebb adhatsz újat egy másiknak!

Mostantól tehát nincs más dolgunk, mint: megosztani a videót minden ismerősünkkel és barátunkkal! És hogy mit tehetünk még? Nézzük meg újra és újra és újra ezt a videót … és induljunk a Tescóba! A kedvenc ötletekre július 14-ig lehet szavazni áruházainkban.

Nem kicsi a tét: a Tesco Magyarország több mint 42 millió forintot ad közösségépítő tervek valóra váltásához!

“Az idő zseton!” 🙂