Itt a környezetbarát rövidnadrág az F&F-től!

2019. június 21.

Tudtad, hogy akár ruhavásárlás közben is óvhatod a természetet?  Mindössze annyit kell tenned, hogy újrahasznosított ruhákat választasz. A Tesco üzletekben, az F&F ruhák között már találsz ilyen ruhadarabokat! 

Az F&F egy különleges kalandra hív: ennek az utazásnak az a lényege, hogy vigyázzunk a bolygónkra, óvjuk erőforrásait. Éppen ezért fejlesztették ki az újrahasznosított műanyagpalackokból készült rövidnadrágjaikat! Az úszónadrágok között találsz ilyen darabokat, külön címke jelzi, hogy milyen jó döntést hoz az, aki egy 100%-ban újrahasznosított férfi rövidnadrágot vásárol. Egy-egy ilyen ruhadarab megvásárlása közelebb visz bennünket a hulladék nélküli világ elképzeléséhez és bolygónk megóvásához.

Az új rövidnadrágoknak köszönhetően több, mint 2 millió műanyagpalackot mentettek meg attól, hogy az óceánokba kerüljenek és ott szennyezzék az élővilágot. A műanyagpalackok felhasználásával sokat tettek azért, amit fenntartható divatnak nevezünk. A fenntartható divat lényege ugyanis, hogy amit csak lehet, újrahasznosítsunk, semmiből ne termelődjön szemét.

A környezetbarát anyagok és az újrahasznosított PET-hulladék használata kiváló példa arra, hogy akár ruháink tudatos kiválasztásával is vigyázhatunk a Földre.