Újdonság! Vonalkód leolvasó a Tesco Online Bevásárlásnál

2019. június 21.

Akár kávézás közben is elintézhető a heti bevásárlás? Ez minden háziasszony álma! És már nem is álom, hiszen a Tesco Online Bevásárlás applikációval ez már a valóság! Pár kattintás és ház jön minden, még a vonalkód leolvasó is!

Ezen az oldalon könnyen kideríthető, hogy elérhető-e a házhozszállítás a címeden, csak be kell írni az irányítószámot.

 

Ha igen, jöhet a további néhány egyszerű lépés:

– le kell tölteni az appot a telefonra
– regisztrálni kell (űrlap a képernyő jobb felső sarkában, a beállítások között)
– indulhat a böngészés az élelmiszerek között (Élelmiszerek gomb a főképernyőn) termék kosárhoz adása – hosszan nyomással
– a képernyő alján lévő Kosár ikonra kattintva a szállítás módját és idejét lehet kiválasztani és a fizetés módot (Clubcardot is lehet használni)
– ismételt bejelentkezéshez csak e-mail cím és jelszó szükséges

Sőt! Az applikáción vonalkód leolvasó is van a képernyő bal felső sarkában, így ha nem akarsz böngészni a termékek között, akkor egyszerűen az otthon lévő kedvenc pl. tejes dobozon lévő vonalkódot a leolvasóra kell irányítani és kész is a megrendelés! Ugye milyen egyszerű? Ráadásul korábbi rendeléseidet újra leadhatod, így még gyorsabb lesz a vásárlás!

Az alkalmazáson keresztül ugyanazokon az árakon vásárolhatsz, mint az áruházban vagy a weboldalon. Az alkalmazásban megtalálod az akciós ajánlatok listáját is, így egyetlen kedvezményről sem maradsz le! Pénzt és rengeteg időt spórolhatsz meg így!

Próbáld ki!