Vasárnapig még bárki bedobhatja a zsetont!

2019. július 8.

Már csak 1 hétig, július 14-ig tart a szavazás az „Ön választ, mi segítünk” pályázati programunkban. Vásárlóink eddig dobhatják be zsetonjukat a számukra szimpatikus helyi szervezetek neve mellé, amelyeket támogatni szeretnének. A pályázaton 181 szervezet nyerhet el egyenként 400, 200 vagy 100 ezer forintos támogatást közösségépítő programja megvalósításához. A pályázó szervezeteknek minden bedobott zseton számít!

A hatodik alkalommal meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” programunkra országszerte 61 körzetből érkeztek pályázatok. A programra a lakókörnyezet szépítését, az egészséges életmódra ösztönzést és az oktatást segítő kezdeményezésekkel lehetett nevezni. A jelenleg is zajló szavazási szakaszban 181 szervezetre adhatják le voksaikat vásárlóink – minden körzetben azokra, amelyek helyben valósulnak meg. Az áruházainkban megforduló heti 3 millió vásárlóból – az elmúlt időszakban – minden negyedik élt a lehetőséggel, és szavazatával támogatta a számára kedves kezdeményezéseket. A felelősség nem kicsi, hiszen – a vásárlói szavazatok függvényében – 400, 200 vagy 100 ezer forinttal támogatjuk a nyertes programokat. A szavazásra még van egy kis idő, ugyanis a vásárlásoknál kapott zsetonokat még 7 napig, július 14-ig lehet bedobni az áruházainkban található zsetongyűjtőkbe.

A szavazás lezárása után, 2019. augusztus elején hirdetünk eredményt. Az érdeklődők az adott körzetben továbbjutó helyi szervezetekről és kezdeményezéseikről a zsetongyűjtő pontokon, valamint a www.tesco.hu/kozosseg oldalon olvashatnak. Az „Ön választ, mi segítünk” program támogatásából megvalósult projekteket ezen a térképen lehet még megtekinteni, a szavazáshoz kedvet csináló kisfilm pedig itt érhető el.