A Barátok Közt sztárja is az “Ön választ, mi segítünk” kampányunkat népszerűsíti!

2019. július 9.

A csinos színésznő, Varga Izabella, is támogatja az “Ön választ, mi segítünk” kampányunkat! A Barátok közt Balogh Nórája az egyik üzletünknél lévő plakáttal fényképezkedett le. Miután a képet feltöltötte a Facebook oldalára, több ezren lájkolták és osztották meg. Te is kíváncsi vagy a fotóra? Görgess tovább!  

Varga Izabella néhány nappal ezelőtt járt az egyik üzletünkben. Bevásárlás után egy fényképet is készített, az “Ön választ, mi segítünk” kampányunk plakátjával.

A képhez a következőket írta:

JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁS! A @tescomagyarorszag áruházaiban még mindig tart a szavazási szakasz, ezért ne feledd, a vásárlások után kapott zsetonokat dobd a gyűjtőkbe, hogy a számodra legszimpatikusabb szervezet munkáját támogasd!! 

A Barátok közt Balogh Nórája maga is szavazott, s most mindenkit arra buzdít, hogy a pénztárnál kapott zsetonokat dobja be az urnákba. Támogatva a környezetünkben működő, közösségszervező egyesületeket, civil szervezeteket. A Tesco ugyanis a legtöbb szavazatot megszerző szervezetnek 400 ezer forintot, a második helyezettnek 200 ezer forintot, a harmadik helyezettnek pedig 100 ezer forintot ad terveik megvalósításához.

Ha neked is tetszett Varga Izabella üzenete, kattints az oldalára és lájkold a képét!

Korábban Tilla és barátai is országjáró körútra indultak, hogy népszerűsítsék a helyi közösségeket támogató programunkat. Erről ITT látható a videó. Ahogy Kapa és Pepe is zsetonbedobásra buzdít mindenkit! Kövessük minél többen a példájukat! 🙂