Sport, játék, adakozás és buli – itt a videó a 2. Budapest Day-ről!

2019. július 9.

Nemcsak az időjárás, a hangulat is forró volt a 2. Budapest Day-en! Újra összejöttek a fővárosi kollégák és családjaik, hogy együtt töltsenek egy színes programokkal teli napot. Kicsik és nagyok sportoltak, 35 bogrács pincepörkölt bizonyította, milyen szakács-tehetségek vannak közöttünk! De az is beigazolódott, milyen nagy szívünk van: minden egyes, pontosan 1000 darab tombola gazdára talált, amivel 160 ezer forintot gyűjtöttünk a Tesco Angyalnak! Jó volt a fűben ücsörögve piknikezni-beszélgetni, elbújni az eső elől, majd a koncerteken énekelni, táncolni! Találkozunk jövőre! Jöjjön néhány emlékezetes pillanat a Merkapt sportpályáról egy szuper videóban!

Profi szervezés és jó közönség! Idén is nagy siker volt a Budapest Day. Nem hiába dolgoztak annyit a szervező áruházvezetők és Plaier Ferenc régióvezetőnk! Sikerült a gyerekeknek és a felnőtteknek is élménydús, valódi, értékes kikapcsolódást nyújtó napot szervezni. Se szeri se száma annak a rengeteg emléknek, amit ezen a napon a kőbányai Merkapt Sportpályán begyűjtött a nagy budapesti tescós család. Több mint kézezren voltatok ott, többszáz gyerekkel.

Futás, foci, kosár, ping-pong…

Plaier Feri azt mondja, a nagy meleg ellenére a futóversenyek vonzották a legtöbb résztvevőt. Már az egészen picik is beszálltak, babafutást is rendeztek! A foci-bajnokság győztese a Pesti úti áruházunk csapata lett!

Retro körhinta és bűvész is szórakoztatta a kicsiket, akik természetesen ki nem maradtak volna az arcfestésből, és az ugrálóvár népszerűsége is töretlen volt. Hiába jött egy kis zápor, az Alma Együttes koncertjét is sikerült megtartani, mindenki örömére!

Pincepörkölt tescó-módra

Akik végig állták a bogrács mellett, míg megfőttek a jobbnál jobb pörköltek, egy nagy szaunázással és gőzfürdőzéssel is gazdagabbak lettek! Le a kalappal a kitartásért, a hőségben is főző kollégáknak!

Meg is lett az eredmény: mind finom volt, a zsűri ízlelőbimbóit pedig ezúttal a Campona csapatának étele nyűgözte le legjobban.

Debütált a Nagy Tesco Kvíz! 

Vándorkupát alapítottak a szervezők a játék nyertesének, így minden évben el lehet hódítani a díjat. A csapatok kaptak egy-egy mobilt, majd a kivetítőn megjelenő 10 kérdésre kellett válaszolniuk, egyik kollégánk műsorvezetői közreműködésével. Persze az nyert, aki rólunk, vagyis a Tescóról a legtöbb helyes választ adta. Most a Bécsi úti áruház bizonyult a legjobbnak, tőlük lehet jövőre elnyerni a vándorkupát.

Véradás is volt…

Abban az egy órában, amíg az orvos le nem fújta a túl nagy hőség miatt a véradást, 13-an nyújtották karjukat! Jöttek volna még szép számmal, hiszen nyáron is nagy szükség van az életmentő vérre, de sajnos ez a program rövidebb lett, mint terveztük.

Többszázezer forintnyi támogatást kapott a Tesco Angyal!

Minden tombola gazdára talált, ami azt jelenti, hogy az általunk ezzel összegyűjtött 160 000 forintot a cég megduplázza, azaz összesen 320 000 forinttal járultak hozzá a Budapest Day résztvevői az alapítvány munkájához. Nagy köszönet mindenkinek!

Nagy érdeklődés volt a Tesco Akadémia iránt!

Fiatalok, idősebbek is beszélgettek kollégáinkkal a lehetőségekről, a jövőről. Sok érdekességet lehetett megtudni, reméljük volt, aki talált új képzést, vagy más előrelépési lehetőséget az információk ismeretében!

Retro zene, tánc a színpad előtt

DJ Dominiqe és a meglepetés fellépő Happy Gang gondoskodtak arról, hogy kerek legyen a nap: közös ringatózás, ének és tánc zárta a programok végtelen sorát!

Nagy köszönet mindenkinek, aki bármivel támogatta és segítette azt, hogy ilyen jól sikerüljön az idei program!

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek!