Ezek az extra programok várnak a Sportnapokon!

2019. július 10.

A sokféle sportverseny és az igazán nagy sztárokat felvonultató esti koncertjeink mellett még rengeteg izgalmas programot ígérünk a 18. Tesco Családi és Sportnapokon! Vidámparki hangulat, különleges strandolási lehetőség és jófej gyerekanimátorok is várják a Platán Strandra látogató kollégáinkat és családtagjait. Tartsatok velünk, ne maradjatok ki az év legnagyobb munkatársi bulijából!

De az első és legfontosabb, hogy szóljunk pár szót a szombaton lezáruló regisztrációról. Még most sem késő eldönteni, hogy melyik sportversenyre neveznétek be. Szeretnétek megmérettetni magatokat, az az álmotok, hogy kollégáitok nektek szurkoljanak? Akkor mutatjuk, mely sportágakban mutathatjátok meg a tehetségetek!

Csapatsportok

Férfi foci – 13 csapat jelentkezhet

Női foci – 11 csapat jelentkezhet

Férfi streetball – 4 csapat jelentkezhet

Férfi strandkézi  – 10 csapat jelentkezhet

Női strandkézi – 12 csapat jelentkezhet

Női streetball – 6 csapat jelentkezhet

Egyéni sportok

Férfi futás –  64 fő jelentkezhet

Férfi pingpong – 2 fő jelentkezhet

Gyerek futás – 7 fő jelentkezhet

Sakkverseny – 12 fő jelentkezhet

Beteltek a szabad helyek: horgászverseny, vízibicilki, főzőverseny, női futás, női pingpong

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a listát a 2019. július 10-i regisztrációs állás alapján állítottuk össze, így apró eltérések lehetnek.

A jelentkezés idén pofonegyszerű, bárhonnan, akár szünetben, telefonról vagy otthon is regisztrálhattok, és néhány perc alatt biztosíthatjátok a helyeteket a versenyekben!

Kattintsatok IDE és már indulhat is a regisztráció!

Fontos: ha szeretnétek nyomon követni, hogy sikeres volt-e a regisztrációtok, az adatlap végén feltétlenül ikszeljétek be, hogy hozzájárultok a nevetek és áruházszámotok publikálásához.

Továbbra is arra buzdítunk benneteket, hogy versenyezzetek, hiszen akkor éjszakánként 3500 forintig megtérítjük a szállásköltségeteket. Ne felejtsetek el számlát kérni a Tesco nevére (Tesco Global Áruházak Zrt, 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.).

Időközben véget ért a Sportnapokhoz kapcsolódó első játékunk, amiben arra voltunk kíváncsiak, mire emlékeztek az elmúlt évek fergeteges bulijaiból! Nem csalódtunk, a válaszok alapján sikerült minden évben mély nyomot hagynunk bennetek. 🙂 Hamarosan kiderül, ki az a 10 kollégánk, aki a jó válaszaiért cserébe exkluzív dedikálási lehetőséget nyert Kordáéktól, a szombat este egyik hangulatfelelősétől. Ezen felül pedig fejenként egy A mi árunk ajándékcsomaggal is gazdagabbak lesznek! Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Akinek eddig még nem csillant fel a szeme, az most jól figyeljen! Extra programjaink következnek, amiket kedvezményesen vagy térítésmentesen tudtok igénybe venni a rendezvény alatt.

Péntek délutánról vasárnap hajnalig korlátlan dodzsemezés is vár benneteket. Bármikor bepattanthattok, hogy visszaidézzétek gyermekkorotok felhőtlen vidámparki délutánjait! Biztos, hogy mindenkinek lesz lehetősége kipróbálni, hiszen túl leszünk a balatoni főszezonon, amikor már magunkban tudunk bulizni.

A sport és a mozgás szerelmeseit a kültéri fitneszpark biztos vonzza majd – de mindenkit arra biztatunk, hogy ha eljött és még soha nem próbálta, akkor ne hagyja ki a lehetőséget.

Tavalyhoz hasonlóan most is lesz lehetőség arra, hogy a Platán Strandon található Buborék Parkban szórakozzatok családotokkal. Itt csúszdák, szárazföldi és vízi játékok garantálják a szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A legkisebbekről sem feledkezünk meg: a MÜPA képzett gyerekanimátorai fogják szórakoztatni őket – életkoruknak megfelelően.

Folyamatosan frissülő hírekért kattintsatok a Sportnapok aloldalára és a Tesco Családi és Sportnapok Facebook eseményre!

 

Nálad a labda! 🙂