Imádkoztak és adakoztak a leukémiás kosárlabdázóért Szekszárdon

2019. július 10.

Mint ahogyan arról hírt adtunk, megmozdult Szekszárd a tehetséges kosárlabdázóért, a 19 éves Gereben Líviáért. Gyógyulásáért szentmisén imádkoztak több százan. Családjának pedig ismét adománygyűjtést hirdettek. Hívők és drukkerek, barátok és tisztelők együtt reménykednek a KSC játékosának felépülésében. A segítségnyújtásért és a közös imádság megszervezéséért külön köszönet illeti szekszárdi hipermarketünk vezetőjét, Szabó Balázst, aki a csapat elnökségi tagja is.  

Forrás: MKOSz

Hittel, bizalommal, imádsággal gyűltek össze a templomban mindazok, akik így is erősíteni szeretnék Líviát és a családot. A TEOL beszámolója szerint lelki erőt, áldást kértek fohászukban a megjelentek. Serbán Bálint plébános arról beszélt: tudja, hogy Livi nagy küzdő a parketten, s éppen ezért biztos benne, hogy a civil életben is képes harcolni a céljaiért, így az egészsége helyreállításáért is.

Szülei május óta együtt küzdenek Livivel. Nagy segítséget jelent nekik, hogy sokan együtt éreznek velük, és segíteni szeretnének a családnak. A templomban és a szekszárdi Tescóban összesen több mint 440 000 forint gyűlt össze, amivel az adakozók könnyíteni szeretnének a család életén ebben a nehéz időszakban.

A hírek szerint a kék-fehérek válogatott bedobója túl van második kemoterápiás kezelésén, amit sokkal jobban bírt a szervezete, mint az elsőt. Az eredményei is biztatóak: rendben van a vérnyomása és az étvágya is megjött. Nagyon vágyik már rá, hogy újra csapattársaival lehessen.

Mi, a Tesco-közösség tagjai, innen is kívánunk mielőbbi gyógyulást Gereben Líviának!