Egyél jól! – Legyél jól! Szigeti Barbi, országos HR vezető üzenete

2019. július 11.

Sziasztok!

Szenvedélyesen szeretem a frissárut, főleg így nyáron, amikor üzletünk polcain minél több helyi idénygyümölcs és zöldségek hívogat. A színük és az ízük inspirál, hogy ínycsiklandó finomságok kerüljenek a tányérunkra, olyan egészséges finomságok, amelyeket az egész családom örömmel fogyaszt.  

Lassan 3 éve, a kisebbik lányom születése óta, az egészséges étkezés nagyon fontos része a mindennapjaimnak. A várandósság alatt cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, amit diétával kordában tudtam tartani, de ez az időszak ablak volt a jövőre és megmutatta mi várhat rám, ha nem változtatok az életmódomon. Fájdalmas, ahogyan mai napig rajongok a kakaós csigáért reggelire, de tudom, hogy nem fogom utána jól érezni magam.

Az egészséges étkezés komoly kihívás is lehet a hétköznapokon és tudatosságot igényel. Megtervezni a bevásárlást, optimalizálni a kiadásokat, redukálni a főzésre fordított időt, összekészíteni a munkahelyre szánt csomagot. Szerencsére számtalan költség és idő hatékony recept létezik már, főleg ha „kék termékekből” készítjük el a menüt. Én töménytelen mennyiségű salátát eszem és büszkén mondom, hogy nálunk fantasztikus a saláta választék! Rajongok a gombáért, tejtermékekért, de leginkább hús imádó vagyok. Évek kellettek, mire megtanultam, hogy melyik étel nem lesz táplálék a szervezetemnek csak kulináris élmény maximum.

A mai napon a Being well program keretében meghirdetjük, a július 15 – én kezdődő Egyél jól! (Eating well) hetet.

Ahogyan a neve is sejteti, ez a hét az egészséges étkezésről szól majd. Én inspirálódni és tanulni szeretnék, számos új terméket és receptet kapni és kipróbálni, veletek együtt. Ezen túl néhány versenyt is hirdetünk, hogy kiderüljön, kik a legkreatívabb tescósok a konyhában.

Az Éntescómon hamarosan minden részletet megírunk.

 

További szép napot Nektek!

Szigeti Barbara – országos HR vezető