Ő is támogatja a Tesco Angyalt, segíts te is! :)

2019. július 11.

Cuki fotót kaptunk kollégáinktól. Íme a Tesco Angyal legújabb segítője. 🙂 A barátságos kutyus szívesen pózolt az akciót népszerűsítő kerettel gazdija és a fotós kedvéért. Küldd el nekünk te is a fényképedet, miután segítettél! 

A Tesco Angyal mindenkinek szívügye! A legfrissebb hírek szerint a Bécsi úti áruházunk különösen kiemelkedik a támogatók közül. Ceglédi Tamás Dávid, az áruház Személyügyi specialistája összeszámolta, náluk már 42 kolléga támogatja rendszeresen a Tesco Angyalt, azaz a segítségre szoruló munkatársainkat.

Nekik is köszönhetően júniusban több mint 800 ezer forintot tudtunk szétosztani a rászorulók kollégák között, ami nagy segítséget jelentett a sokszor komoly orvosi beavatkozás előtt állóknak, vagy azoknak, akiknek veszélyben a lakhatása.

Hogy júliusban is legalább ekkorra összeggel támogathassuk a nehéz helyzetben lévőket, csatlakozz te is az adományozók egyre népesebb táborához. Mindegy mekkora összeggel segítesz, a lényeg, hogy gondolsz a bajba jutottakra. A legjobb persze az, ha rendszeresen utalsz egy kisebb összeget a Tesco Angyal bankszámlájára.

ITT részletesen összefoglaltuk, hogyan segíthetsz!

Hozzájárulásod duplán számít, hiszen a Tesco minden egyes befizetett forintot megkétszerez, hogy így támogassuk hatékonyan a segítségre szorulókat.

Miután segítettél, készíts egy fotót a Tesco Angyal plakáttal, kerettel, és küldd el nekünk, hogy helyet kaphass te is a dicsőségfalunkon! Fényképedet a hu_entescom@hu.tesco-europe.com címre várjuk!