Tánc, barátok, gyerekek… – Versenyeket is nyer Mohos Zsanett, oroszlányi kolléganőnk

2019. július 26.

Család, munka, tanulás – ez mind együtt belefér Mohos Zsanett frissáru specialistánk és vidám baráti társasága életébe! Nyolc évvel ezelőtt egy karácsonyi gálára betanultak egy táncot a lányokkal. Onnantól semmi sem volt többé olyan, mint azelőtt. Megkértük háromgyerekes kolléganőnket, meséljen egy kicsit hobbijáról!

Úgy hallottuk, van egy csapatotok és rendszeresen táncoltok, sőt versenyekre is jártok és szép eredményekkel büszkélkedhettek. 

Bizony van! 2011-ben alakultunk, pontosabban akkor még csak egyetlen alkalomra álltunk össze nyolcan azért, hogy a karácsonyi gálán majorette-bemutatót tartsunk a kislányaink mellett, akik szintén majoretteznek. Annyira bejött, hogy együtt maradtunk. A következő év márciusában jelentkeztünk a kvalifikációs versenyre. Bejutottunk, és mentünk tovább az OB-re, majd az EB-re. Többnyire aranyat kapunk, de voltunk már ezüst és bronzérmesek is.

Azóta is majoretteztek?

Sok minden volt már! Általában mi találjuk ki, hogy mit szeretnénk táncolni, és akkor összeállítja és be is tanítja nekünk a koreográfiát a kislányaink tanár nénije. “Táncoltunk már latint, csacsacsát, countryt, legyezővel, sőt járókerettel is😁Grease, ABBA, valamint Hungária számok is vannak a repertoárunkban.

Három lányod van, hogyan oldod meg, hogy legyen szabadidőd?

Mindhárom kislányom versenyszerűen táncol – közös a szenvedélyünk! A legkisebb, aki 5 éves lesz, már 3 éve táncol, a két nagyobbik pedig közel 10 éve. Imádok táncolni, nagyon jó a csapat is, és heti egy órában jó kicsit kiszabadulni a mindennapok teendőiből. A párom nagyon sokat segít és támogat mindenben, így meg tudom oldani, hogy a gyerekek mellett én is hódolhassak a hobbimnak. Persze komoly tervezés is kell, mert a munkám mellett – jelenleg frissáru specialista vagyok – beugrósként dolgozom még egy ajándékboltban, és néha matematikából korrepetálom az ismerőseim gyerekeit.

Mindemellett még képzed is magad rendszeresen…

Igen, elvégeztem a Tescónál minden tanfolyamot, amit lehet – a pékeset, a targoncásat, és utoljára az élelmiszer -és vegyiáru eladót is.

Gratulálunk és további sikereket kívánunk neked és a lányaidnak is!