Megújul szombathelyi szupermarketünk

2019. augusztus 6.

Felújítjuk szombathelyi, Gazdag Erzsi úti szupermarketünket. A munkálatok idejére, 2019. augusztus 13-tól november 21-ig boltunk bezár. Az újranyitásra áruházunkban kicseréljük a padlózatot és kifestjük a falakat, hogy a jövőben még kellemesebb környezetben válogathassanak vevőink. Köszönjük az ott dolgozó kollégáink türelmét! 

Célunk, hogy minél modernebb környezetben és minél szélesebb körben tudjuk kiszolgálni a vásárlóink igényeit. Ezért folyamatosan figyeljük a vásárlói és dolgozói visszajelzéseket, amik befolyásolják, mikor, melyik áruházunkat újítjuk fel. A szombathelyi (1K) Tescóban dolgozó kollégáink a munkálatok idején a területi kényelmi boltjainkban látják majd el feladataikat. Ezúton is köszönjük rugalmasságukat.

Felújítás előtt utolsó nyitva tartás: 2019. augusztus 12. (hétfő) 

Újranyitás: 2019. november 22. (péntek) 8.00
A felújítás ideje alatt az áruházban működő lottózó és virágbolt ideiglenesen szintén bezár, de a dohánybolt változatlanul nyitva áll a vásárlók előtt.
Addig is, amíg nagy erőkkel dolgozunk Gazdag Erzsi úti szupermarketünk megszépítésén és kényelmesebbé tételén, Zanati úti hipermarketünkben mindenkit szeretettel várunk!