“Gyere őrült!” sztárinterjú Pataki Attilával a közelgő Sportnapokról

2019. augusztus 7.

Pataki Attila, az Edda frontembere is kíváncsi, ki lesz az a bátor és virtuóz kollégánk, akivel együtt (lég)gitározik majd az együttes egy szám erejéig a 18. Tesco Családi és Sportnapokon! Exkluzív interjúnkban azt is elárulja, ő melyik számukat ajánlaná a versenyhez.

Pataki Attilát e-mailben faggattuk ki. Örömmel értesült, hogy egy külön játékot is szerveztünk az együtteshez kapcsolódóan, amiben a legnépszerűbb léggitár produkció készítője közös színpadra állhat velük. Versenyünkben meghosszabbítottuk a jelentkezést, így még egészen augusztus 13-ig várjuk a vicces és szemkápráztató produkciókat!

Mivel várjátok a tescós kollégákat a Sportnapokon?  

EDDA dalokkal természetesen!!! 🙂 Ebben vagyunk a legjobbak! Mindig igyekszünk a bulikra valami extrát vinni, ígérem addig kitaláljuk mi lesz az.

Mindig teljes erőbedobással szórakoztatjátok a közönséget. Milyen tippeket tudsz ajánlani a tescósoknak a fittségük megőrzése érdekében?  

Mindenki igyekezzen egyéniségének megfelelően megtalálni a lakóhelye és a házához közeli sportolási lehetőséget, de ha erre nincs idő, lehetőség, el ne felejtsétek a lábatok, ami mindig kéznél van! 🙂 Lehet futni!

Tescós játékunkban kollégáinkat arra buzdítjuk, hogy léggitározzanak el egy Edda számot. Melyiket ajánlanád és miért?

Én a Gyere őrültet ajánlanám, egyrészt mert ez nagy közönség kedvenc dal, másrészt pedig, ha valaki villantani akar gitár ügyben, akkor ebben lehet, mert jó kis szóló van a közepén. Ha addigra megtaláljátok a legmegfelelőbb gitárost, akkor szívesen látjuk egy dal erejéig!

Hogy alakul a nyaratok? Mik a terveitek?  

A nyári turnénk közepén tartunk, minden hétvégén játszunk, játszhatunk – ez nagy boldogság számunkra! Nagyon jó formában vagyunk, készüljetek, élesítsétek a torkotokat! 🙂

Természetesen mindig van extra, 2020. március 7-én a Papp László Budapest Sportarénában egy fergeteges RETRO bulira hívunk Benneteket!

Szoktál a Tescónál vásárolni? Van esetleg kedvenc tescós terméked? 

A vásárlást nálunk általában a feleségem és az anyósom intézi. Őket kérdezzétek! 99%, hogy ott lesznek a bulin!

A Sportnapok szervezői elkezdték a csapatversenyekben a sorsolást, így hamarosan kiderül, kikkel mérkőzhettek meg a sportversenyekben.

 

Ti hogy álltok a felkészüléssel? A maival együtt már csak 31 nap van a Sportnapokig, szeptember 6-án, pénteken indul az év legnagyobb munkatársi bulija a balatonboglári Platán Strandon!

Mi a teendőtök addig?

 

  1. Foglaljátok le időben a szállásotokat! Ha versenyeztek, akkor kérjetek számlát a Tesco nevére, címére, mert ennek ellenében 3500 forint/éjszaka/főig kifizetjük a költségeket. A költségelszámolásról. ITT találtok részleteket.
  2. Ha nem regisztráltatok egyetlen sportversenyre sem, akkor szervezzetek drukkoló csapatokat kollégáitok ösztönzésére!
  3. Játsszatok legújabb játékunkban az értékes nyereményekért és a mesés fődíjért!
  4. Folyamatosan frissülő hírekért pedig kattintsatok a Sportnapok aloldalára és a Tesco Családi és Sportnapok Facebook eseményre!

Nálad a labda! 🙂