Meghatódott egy angol édesanya a Tesco figyelmességétől

2019. augusztus 8.

Nikki Pearson egy átlagos angliai édesanya. Nagyon szereti a kisfiát, imád közös programokat szervezni vele. A fiú azonban nem átlagos, autizmussal küzd. Számára egy bevásárlás nagy megpróbáltatás lehet. A Tesco a család segítségére sietett, egy egészen különleges módon szeretnék könnyebbé tenni az édesanya és a kisfia életét. 

Különleges küldeménye érkezett néhány nappal ezelőtt a Dundee-ban élő Pearson családnak. A postás a Tescótól hozott nekik levelet. A néhány soros üzenet mellett egy napraforgós névjegykártyatartó is volt. A Tesco azért küldte ezt a fiúnak és az édesanyjának, hogy a fiú bevásárláskor viselhesse. Ilyen módon ugyanis az üzlet dolgozói tudni fogják, hogy egy olyan emberről van szó, aki több segítséget igényelhet. Ha például a fiú elkezd stresszelni, kollégáink segíthetnek nekik gyorsabban keresztüljutni a kasszasoron.

Az édesanya nagyon hálás a segítségért. A névjegykártyatartóról az interneten is írt egy bejegyzést. Ezt már több mint 3000-en megosztották. Mindenki elismeréssel beszélt a kezdeményezésünkről.