Rekord sok állateledelt gyűjtöttek ózdi kollégáink

2019. augusztus 12.

Ötödik alkalommal szervezték meg ózdi áruházunk üzletsorán az adománygyűjtést kutyusoknak – vásárlóinknak és kollégáinknak hála, rengeteg állateledel gyűlt össze! 


Ezúttal összesen 19 bevásárlókocsi telt meg finomságokkal a menhely lakói számára, ez épp egy bevásárlókocsival több, mint az előző alkalommal! Mindez annak köszönhető – ahogy Barkóczi Jani hírszerkesztő kollégánk írja – hogy a vásárlók már jól ismerik a Herosz ózdi szervezetét, ezért nagyon szívesen segítenek az állatoknak. Volt olyan adományozó, aki a gyűjtés előtt hagyta ott a tápot az áruházban, és megkérte, hogy adják át az önkénteseknek, ha megérkeznek. 🙂

A Herosz ózdi szervezete 2003 óta menti a környék bajba került állatait, ellátják az átlagban 220 kutyából álló, közvetlenül pártfogásukba tartozó “Falkát”. Kutyákat és cicákat oltásokkal, chipezve, és 7 hónap felett ivartalanítva adják örökbe.

Nagy köszönet az összes áruházi és központi kollégának, akik lehetővé tették a gyűjtést illetve a vásárlóknak, akik ezúttal is segítettek!