Tesco Dance Beats: 30 órán át táncoltak, hogy így jótékonykodjanak

2019. augusztus 12.

Menő mozdulatok, rengeteg nevetés és életre szóló barátságok – ez volt az idei Tesco Dance Beats. Több ezer tescós kolléga – köztük Dave –, és kisgyerek táncolt együtt 30 órán át, hogy így gyűjtsenek a British Heart Foundation-nek, a Cancer Research UK-nek és a Diabetes UK-nek. Az egészségügyi kutatásokat, a keringési rendszert-, a rákot- és a cukorbetegséget kutató szervezetek a Tesco partnerei az Egyesült Királyságban. Az ő támogatásukra szervezték a Guinness Rekord felállításra tett kísérletet. 

Középkorú árufeltöltők, kisgyerekes raktárosok a gyerekeikkel, és jóképű árukiszállítóink öltötték magukra a legszebb tánccipőjüket, hogy egy jó cél érdekében táncoljanak 30 órán át, a Tesco Dance Beats-en az Egyesült Királyságban. A táncmaratont szinte az egész országban, a kisebb-nagyobb üzletekben is megtartották. A központi rendezvény pedig a Wembley-stadionban volt: itt több ezren riszáltak együtt.

Az esemény előtt egy oktatóvideó is készült, hogy mindenki alaposan megtanulhassa a legfontosabb lépéseket.

A tescósokhoz helyi tánciskolák diákjai is csatlakoztak. A kisgyerekek nagyon élvezték a különleges kalandot. Voltak, akik a saját, helyi Tescójukban is táncoltak és a Wembley-stadionba is eljutottak. A jótékonysági célra egy saját PayPal számlát nyitottak, s akik szerették volna őket támogatni, ide utalhatták az adományaikat.