“Ön választ, mi segítünk” : átadtuk a debreceni első körzet nyertesek díjait

2019. augusztus 13.

Megérkezett az első beszámoló a helyi közösségeket támogató programunk 6. fordulójának egyik díjátadójáról. A körzet nyerteseit 41460 Debrecen áruházunk látta vendégül. A szervezetek képviselői boldogan vették át az óriás csekket. Lássuk, milyen remek tervek valósulhatnak meg Debrecenben – a mi támogatásunkból!

Bőven hullattak a zsetonok a debreceni 1-es körzet pályázóinak urnájába. A nyertesek programjában közös, hogy a környezet, a test és lélek zöldítését tűzték ki célul. Debreceni áruházunk kapva kapott az alkalmon, összekötötték az ünnepélyes díjátadót egy kis vendégséggel és kötetlen beszélgetéssel. A jövőben ezekkel a programokkal találkozhatnak az ott élők.

Ökováros Alapítvány – 1. helyezett 47532 szavazattal

Ezzel a pályázattal sikerült a legtöbb zsetont és a legmagasabb, 400 ezer forintos támogatást bezsebelniük: “Zöldítsük a várost! Szeretnénk, hogy Debrecenben több fa és cserje legyen! Gyermekeinknek teremtsünk együtt élhetőbb, szebb környezetet! Tegyük növényekkel egészségesebbé közös élőhelyünket! Támogassa törekvéseinket!”

Friss Oxigén Alapítvány – 2. helyezett 16449 szavazattal

A futás népszerűsítéséért is sok zseton járt Debrecenben és ezzel sikerült a második helyezettnek járó 200 ezer forintot elnyerni. “Miért szavazzanak ránk? Mert ez egy olyan verseny, ahol minden a futókért történik. Azért, mert a résztvevők többsége amatőr, de mi igyekszünk profi módon megszervezni a versenyt részükre. Azért, mert “az örömmel végzett futás a test imája”(idézet Balczó Andrástól, a Nemzet Sportolójától, fővédnökünktől).”

Keleti Ökorégió Közhasznú Egyesület  – 3. helyezett 4622 szavazattal

Az Egyél helyit! elnevezésű interaktív találkozó a helyi termékek jegyében biztos sok érdeklődőt vonz. “Egy nagyon tartalmas hangulatos interaktív programot kínálunk. A mai rohanó világban nem jut kellő időnk a környezettel foglalkozni, ezért kell a kis közösségeket átfogó szervezetnek a környezetvédelem fontosságáról beszélni. Kérjük, támogassanak minket szavazatukkal, hogy kistermelői előadásokkal, kézműves bemutatókkal, hívjuk fel a figyelmet pl. a termékek hosszú szállításának környezetszennyező hatásaira, és az ellenőrizetlen technológiával termelt termékek egészségkárosító tényezőire.”

Gratulálunk a nyerteseknek!

Köszönjük a hangulatos képeket Anik Ivett és Bajzáth Dávid kollégáinknak!

Továbbra is várjuk a díjátadókról készült fotóitokat, beszámolóikat a hu_entescom@tesco.com címre!