Nyíregyházán is csupa jó dolog történik támogatásunkkal!

2019. augusztus 27.

Közösségi farm, családi egészségnap, érzelmi intelligencia-fejlesztés – csodás programok szökkenhetnek szárba “Ön választ, mi segítünk”, helyi közösségeket fejlesztő programunk 6. fordulójának nyertesei kezei alatt! Mindhárom szervezet megmozgatta a nyíregyieket; örömmel adták zsetonjaikat ezerszám a jó ügyekért. Köszönjük a fotókat az átadóról Szűcsné Toma Zsuzsa vevőszolgálati vezetőnknek! 

Szabó-Benke Lajos áruházvezetőnk átadja a nyíregyházi nyertesek díjait

Állatbarát Alapítvány – 10928 szavazattal I. helyezett

Tanyasi közösségi tér kialakítása – Az alapítvány a felelős állattartásra oktató tevékenységét bővíti egy tanyasi közösségi tér létrehozásával, amit később a közösség tart rendben. A gyerekeket a háztáji állatok helyes tartására tanítják majd, a konyhakerttel pedig a földművelésbe adnak bepillantást. “Így a tudatos étkezésre, felelős állattartásra lehet őket nevelni – a közösség által termesztett zöldségeket, gyümölcsöket pedig közösen tudják élvezni az erre kialakított bográcsozó helyiségnél” – írják. Nagyon tetszett a helyieknek a terv (bevalljuk, nekünk is!), be is szavazták az alapítványt az aranyat érő I. helyezésig!

Az  Állatbarát Alapítvány így örült a Facebookon:

“Körülbelül 23000 szavazat, és ebből több, mint 9000 a miénk lett a Tesco pályázaton.
A rengeteg húsadományon túl, gyűjtésekben is támogatnak minket, sőt, a nyíregyházi áruházigazgató, Szabó-Benke Lajos örökbefogadónk is egyben. ❤️
Ma nyertesként vehettük át a 400000 Ft-os virtuális csekket, nagyon boldogok voltunk, és nagyon szépen köszönjük a Tesconak, és természetesen az összes vásárlónak, akik a mi urnánkba dobták a zsetont. 😀
Szívből gratulálunk a többi helyezettnek is, a Rejtett Kincsek Down Egyesületnek, és a Mazsola egyesület az egészséges családokért csapatának!
Köszönjük!!!! 😍”

Forrás: Állatbarát Alapítvány FB oldala

Rejtett Kincsek Down Egyesület – 10049 szavazattal II. helyezett

Pályázatukban azt írták: “A mai felnőttek nem kaptak eszközt a kezükbe (a szívükbe), mellyel kezelni tudnák a fogyatékossággal élőket. Erre a társadalmunkat feszítő problémára kínál megoldást az “EQ2 – Érzékenyítés a négyzeten” szemléletformáló programsorozatunk, mely során gyermekeinknek mutatjuk meg testközelből, játékosan a fogyatékosságot, az ő szemléletüket már a gyökereinél megváltoztatva, hiszen ők lesznek a jövő szülői.” Az egyesület munkáját 20 éve ismerik és elismerik a fővárosban és Nyíregyházán is, nem véletlenül kaptak több mint 10 000 zsetont! Így  9+1 gyerekközösség részt vehet érzékenyítő programsorozatukban.

Forrás: Rejtett Kincsek Down Egyesület FB oldala

Facebook oldalukon így mondtak köszönetet: “A Rejtett Kincsek Down Egyesület „Érzékenyítés a négyzeten (EQ2) – a mi gyermekeink a jövő szülői” – családok és iskolások számára kifejlesztett érzékenyítő programjával második helyezést ért el, ezzel 200.000 forintot nyert a Tesco Magyarország „Ön választ, mi segítünk” közösségi kezdeményezésének köszönhetően. Köszönjük 🙂! Gratulálunk az első helyezett Állatbarát Alapítvány-nak valamint a harmadik helyezett Mazsola Egyesület az Egészséges Családokért-nak is!”

Mazsola Egyesület az Egészséges Családokért – 4930 szavazattal a III. helyezett

Családi egészségnapjaikon több száz fő részére nyújtanak – elsősorban a szív-érrendszeri megbetegedések megelőzésének érdekében – ingyenes szűrési lehetőségeket és interaktív, érdekes és az egészségmegőrzés érdekében hasznos előadásokat kínálnak. Mindenkit szeretettel várnak, hogy a Nyíregyházán élők egészségesebbek legyenek!

A Mazsola Egyesület az Egészséges Családokért is azonnal hírt adott a sikerről közösségi oldalán:

“Sziasztok! Régen jelentkeztünk már, de ez nem azt jelenti, hogy nem történik semmi nálunk. A háttérben most is több projektet készítünk elő.
Hála Nektek és a ránk leadott 4.930 szavazatotoknak, újabb projektet valósíthatunk meg a TESCO Ön választ, mi segítünk pályázatának keretében elnyert 100.000 Ft-ból!
Köszönjük szépen a szavazatokat!

Gratulálunk mindenkinek, hajrá Nyíregyháza is!