Holnap startol az év bulija, a Sportnapok – tudjuk, mit csinálsz idén Bogláron!

2019. szeptember 5.

Hatalmas a készülődés a balatonboglári Platán Strandon! Mire holnap megérkeztek, minden a helyére kerül és csak rátok vár a 18. Tesco Családi és Sportnapok helyszíne! Felejthetetlen két nap lesz, az biztos; a sportok és a főzés mellett érdemes ringbe szállni az 50 ezer forintos utazási főnyereményért is! Esténként aztán megmutathatjátok, hogy bulizik egy igazi tescós! Fontos: a Sportnapon az akciós sör (350 forint lesz egy korsó) kizárólag a sörsátorban lesz elérhető, és csak a csapolt változatra érvényes a kedvezmény. A külsős partnereknél nem lesz kedvezmény a sörre.

Tíz állomás – 1 minivakációs nyeremény!

Bárhogy tervezed is a napirendedet, érdemes beilleszteni, hogy végiglátogatod a Little Helps Plan Közösségi Bázis különböző standjait. Mindegyiknél valami érdekes aktivitással várnak kollégáink és hidd el, még neked is rengeteg újdonságot tudnak mesélni egy-egy fontos területünkről. Érdemes felkészülni egy kicsit előre, ugyanis rengeteg játékot és apró meglepetést tartogat a 10 állomás. Az Éntescóm standjánál például egy óriási felfújható flamingóval várunk, amivel szelfizhettek, az elkészült képpel pedig ajándékot nyerhettek. Minden ponton pecséteket gyűjthettek, amikkel a játék végén megnyerhetitek a szuper fődíjat, az 50 ezer forintos utazási utalványt!

Focipálya, bográcshelyek, part!

Érdemes kényelmes lábbelit vennetek erre a két napra, mert már akkor is nagy kört kell megtennetek, ha nézőként járjátok körbe a terepet! Egymást érik a versenyek szárazon és vízen, de például a teqball-bemutatót sem érdemes kihagyni! Nagy lesz a sürgés-forgás a főzőverseny helyszínén, de a parton is! Friss hírek szerint a Balcsi 23 fok körüli, úgyhogy a fürdőruhát se hagyjátok otthon!

Gyereksereg a Mocorgóban!

Saját kis birodalmat kapnak a gyerkőcök, ahol korosztályonként más-más játékkal készülnek a szervezők. Lesznek ügyességi és memóriajátékok, lehet rajzolni, kirakóst játszani, de biztos nagy sikere lesz a beöltözős-bábozós szerepjátékoknak is. És persze a közös mókában új barátságok szövődnek!

Szóljon a zene – központban a nagyszínpad!

Mint minden évben, itt gyűlünk majd össze a játékok, versenyek után, hogy önfeledten bulizzunk! Pénteken és szombaton sem hagy ülve a zene: indulhat a headbangelés az Eddára, a közös éneklés Korda Gyuri bácsiékkal, vagy éppen a Wellhelloval! Mindkét estét nagy kedvencünk, DJ Dominique koronázza majd meg, aki szokás szerint világraszóló retro-party-hoz húzza majd a talpalávalót!

Előbb utaljuk a fizetéseket

Hogy a pénz ne legyen akadálya az ottléteteknek, ezért igyekszünk legkésőbb holnapig, azaz a Sportnapok kezdéséig átutalni az augusztusi fizetéseteket.

Tippjeink:

  • holnap 10-től indul a regisztráció, érkezz úgy, hogy legyen időd kényelmesen berendezkedni és felfedezni a helyszínt, szombaton már csak délelőtt van regisztráció
  • érdemes a térképet letölteni telefonra, hogy könnyebb legyen a tájékozódás

Minden további infót és legfrissebbeket megtaláljátok a Sportnapok aloldalon és a Tesco Családi és Sportnapok Facebook eseménynél!

Nálad a labda! 🙂