Elindult a Sportnapok – mindenkit várunk! :)

2019. szeptember 6.

Elindult  18. Tesco Családi és Sportnapok! Folyamatosan érkeznek a kollégák az ország minden tájáról, egyre többen vagyunk a helyszínen, a Balatonboglári Platán strandon! A nap kisütött, kellemes szél fúj, éppen ideális az idő, hogy felejthetetlen két napot töltsünk együtt a Balaton partján!

Vigyázz Balaton, jövünk! Ezzel a képpel adta hírül kollégáink egy maroknyi csapata, hogy vidám hangulatban elindultak a Sportnapokra. Jó utat kívánunk mindenkinek, menet közben pedig indítsátok el Sportnap válogatásunkat, hogy együtt hangolódhassatok a már ma este fellépő sztárok koncertjeire!

Ha megérkeztetek, és részt vesztek valamelyik sportversenyen, akkor gyertek a nagysátorhoz regisztrálni! Ide várjuk a Korda játékunk nyerteseit is, hogy őket is beazonosíthassuk. Friss hír, hogy a dodzsem csak regisztráció után, karszalaggal használható és ma 14.00-től indul az első kör.

Láthatjátok, hogy folyamatosan épül a helyszín, most a Little Helps Plan Közösségi Bázis állomásain van a sor, hogy holnap elkezdődhessen az izgalmas pecsétvadászat! Vegyetek részt a játékban, ahol a fődíj egy 50 ezer forint értékű Tesco Utazás utalvány!

A helyszínen ingyen trambulinozhattok és számos aktivitás várja már ma is a gyerekeiteket.

Mostanra a nap is kisütött és a Buborék strand is beindult, amit karszalag ellenében ingyen használhattok.

Időközben megérkezett az előre hozott fizetés – így már tényleg nincs akadálya, hogy mindannyian együtt bulizhassunk!

 A legeslegfrissebbeket továbbra is a Tesco Családi és Sportnapok FB eseménynél olvashatjátok. Figyeljétek folyamatosan és osszátok meg ti is a fotóitokat!

Nálad a labda! 🙂