Kollégáink beszámolói a Sportnapról

2019. szeptember 7.

JÁNOS (Eger)

Sziasztok! Jövőre ti is gyertek, a hangulat jó, a létszám korlátlan. Van minden jó, ugrálóvár, amig ellátsz, finom lángos és még bambi is. Jövőre mindenkinek itt a helye, a bolt is bezárhat néha 1 napra 🙂

Üdv: Balatonboglárról


ANDI (Dunaújváros)

A lagjobban az LHP tetszett, mert sokat lehetett tanulni.


DÓRI (Dunaújváros)

Nagyon jól éreztem magam mindkét napon. Minden tetszett.


Minden évben meglátogatjuk a TESCO-napokat. Sok játékban részt vettünk, nagyon tetszettek.


BÉLA (Váci úti Tesco)

Nagyon tetszett tegnap a Wellhello koncert, alig várjuk az Edda koncertet. Nagyon jól érezzük magunkat, jót fociztunk a Váci úti csapattal. Részt vettünk a főzőversenyen is, eddig nagyon jó minden.


Berettyóújfalu

Harmadik alkalommal vehettem részt a Sportnapokon. Nagyon örülök, hogy strandkézilabdázhattunk. Harmadik helyért játszva Balatonboglártól nem nagy fölénnyel, de kikaptunk! De nem bánom! Szombat este pedig az imádott Pataky Attilát várja az egész berettyóújfalusi áruház.


ANETT (Százhalombatta)

3 éve győztek meg kollégáim, hogy jöjjek el a Sportnapra. Már akkor nagyon tetszett, azóta minden évben jövök. Idén is részt vettem a női fociban és 2. helyezést értünk el. A főzőversenyn is részt veszünk minden évben, de idén még egy plusz sportban is kipróbálhattam magam. Kevés ember volt az egyik sárkányhajó csapatban Nagyon megszerettem a Sportnapokat, ezentúl minden évben jönni fogok. Már most várom a következőt!


KRISZTA (Szekszárd)

Sziasztok! Nagy izgalommal vártuk a Sportnapot. Pénteken házibulival tölöttük a napot. De szombaton a sárkányhajó miatt és a főzés miatt az eső nem tántorított el minket. De így se úsztuk meg víz nélkül. Hullák vagyunk, de az Eddára összeszedjük magunkat.

MARGIT (DC Gyál)

Négy éve visszatérő vendége vagyok a Sportnapoknak! Sok élményben volt részem. A mostaniban a masszázs volt a legnagyobb élmény, nem utolsó sorban a gyerekkorunk felidézése a dodgemezés.


ROLAND (Berettyóújfalu)

Kislányunk nagyon jól érezte magát a Tesco Családi Sportnapon. Rengeteg ajándékkal és élménnyel gazdagodott. köszönjük szépen! Reméljük jövőre is itt lehetünk!


TIBOR (HCH)

Nagyon jól érezzük magunkat, jók a programok, koncertek és a közösség!


ATTILA (HCH)

A herceghalmi Tesco raktárból jöttem a családommal és a fociban vettünk részt a Rakd meg csapatban játszottunk. Sajnos kikaptunk, de küzdöttünk a győzelemért. Nagyon jól éreztük magunkat tavaly is és idén is nagyon jó a Sportnap. Most is is jól érezzük magunkat és jövőre is itt leszünk.


TÍMEA

Nagyon szuper minden. Jól érezzük magunkat, a csapatépítő programok nagyon jók.


Nagyon tetszett az idei szervezés, szerintem ez volt a legjobb sátor elrendezés. A programok is változatosabbak. A legkreatívabb számomra a papírmerítés volt.


JANKA (8 éves, Dombóvár)

Jól érezzük magunkat!


Vecsési áruház csapata

Sziasztok! Vecsésről jöttünk és a mai napon rendkívül jól éreztük magunkat. Strandkézilabdára jelentkeztünk az áruházzal, ami eddig az időpontig nagyon sikeres volt.


MARIANNA

A Sportnap megszervezéséért elismerésem és hálám. Ezek az alkalmak igazán feldobják a mindennapokat. A családi sátornak nagyon örülök, ahol a 2 kisfiam is játszhat. Kifejezetten tetszik benne a sátor alatti ugrálóvár, amit így minden időben használhatnak. A fiús játékok/lehetőségek számát kicsit keveseltem, de ennek ellenére jól éreztük/érezzük magunkat. További jó munkát kívánok nektek! 🙂

ATTILA (Ózd)

Nagyon szuper, a rendezvények nagyon jók, a hangulat kiváló!


LACI (Gyöngyös)

Sajnálom, hogy nincs szebb időnk, de nagyon jól érzem magam. Remélem sikeres lesz a csapat a sárkányhajó versenyen. Hajrá Észak!


TIBOR (Békéscsaba)

Örülök, hogy eljöttem és hogy itt lehetek és elindulhattam a futáson.


ÉVA (Makó)

A makói áruház dolgozóiként idén 3. alkalommal veszünk részt a rendezvényen. Több számban is indultunk. Kitűnően érezzük magunkat. Számomra a legnagyobb öröm, hogy két pici unokám is élvezi a programok sokaságát az idén már


KITTI, KLAUDIA ÉS KRISZTIÁN (Gyula)

Először vagyunk a sportnapon, reméljük, hogy többször is eljutunk. Sportoltunk is: futottunk. Köszönjük, hogy itt lehettünk!


MARCSI ÉS GABI (Budapest)

A megadotcom ördögei a legjobb szakácsok 🙂 Isteni finom bográcsos egytál ételt főztek!


VIRÁG (Baja)

Részt vettem a futóversenyen és 6. lettem. Nagyon jók voltak a koncertek is. Apuék a sárkányhajó versenyben elsők lettek a Dél Régió csapatban!


MARTINA (Herceghalom)

Volt egyszer egy nap,
Borús volt és esős
Fociztunk a pályán?
Jól kikaptunk.

Nem a győzelem volt a lényeg,
A csapat, a játék, élmény,
Tescó csapat mi voltunk
Hajrá Herceghalom, a legjobbak mi vagyunk.


BARNABÁS (Budapest)
Szuperek a programok! A foci meccseken, főzőversenyen vettünk részt, most már második alkalommal. Várjuk a következőket! Viszlát jövőre!


KATI (Budaörs)

Jó a sportnap, jajj de jó,
Ittunk eleget, s volt Wellhello.
Ma is lesz móka és kacagás,
Főzés után mulatozás.


BÉLA (Salgótarján)

Wellhello, Fáraó
Sportolni nagyon jó
Főztünk, ettünk, nevettünk
Fociban egész gyorsan vesztettünk
Jövőre jó lenne sípálya
Jó hogy pár napra nincs gálya

Teljesen Elteltünk Sok Csudajó Ostobasággal


SZASZA (Százhalombatta)

Idén jöttem el először, de ismételni fogom minden évben! Köszönjük


RAMÓNA (Százhalombatta)

Nagyon jól éreztük magunkat. Női foci csapattal indultunk el a versenyeken, 2. helyezést értünk el!!!! Juhuuuuuuu


MONCSI, SZILVI, MARCSI, GYULA (Érd)

Egy csapatként érkeztünk, harcoltunk. Futottunk, fociztunk és főztünk! Lesérültünk, de megérte, mert győztünk! Ja és jókat buliztunk!


ESZTER (Budaörs)

Számomra fontos, hogy a kutyámmal, Zsenivel együtt sportolhassak. Örülök, hogy a rendezvényen is lehetőségünk volt a közös futásra!


KOCSISNÉ (Tiszafüred)

Legjobban tetszett a sárkányhajó borulása, hogy a dobos beborította az egész evezős társaságot.


JÚLIA (Kiskunfélegyháza)

Köszönöm, hogy évek óta vannak sportnapok, olyan közösségi rendezvény a dolgozóknak, amelyre a családtagok is eljöhetnek. Nagyon tetszett a közösségi bázis, ahol sok értékes infót kaptunk például az élelmiszer-pazarlásról, és az Ön választ, mi segítünk állomás fotózása is élmény volt. Örültünk a családommal a dodgemnek, ami idén volt először! Visszajárók vagyunk, idén kosaraztunk, a facebookról  mindenről időben értesültünk idén, ami nagy segítség volt.


SZILVI (Kiskőrös)

Szuper jó a hangulat, remek szervezés, sajnos a főzőversenyről lemaradtunk, de sebaj, majd jövőre!


CSABA (Mátészalka)

A fociban vettem részt, amelyben az elődöntő előtt sajnos kiestünk. Nagyon jól érzem maga, legközelebb is el fogunk jönni.


BALÁZS (Győr)

Élmény volt a sárkányhajózás és a vízbe borulás 🙂 A szervezés első osztályú, a koncertek jók voltak! A főzés nagyon finom lett. A hangulat kiváló volt!


ROLAND (Nagykanizsa)

Jópofa és családias! Jó a hangulat!


GYÖRGYI ÉS ZSUZSI (Göd)

A főzőversenyen indultunk, pásztortarhonyát főztünk, bizakodva várjuk az eredményhirdetést, mert a zsűrinek ízlett!


ANDI (Sárbogárd)

Nagyon jó élményben volt részem. A szervezés tökéletes volt. Még az időjárás is velünk volt! 3 éve járok ide, jövőre is jövök!


TIMIKE ÉS SZABINA (Budaörs)

Harmadjára jelentünk meg a sportnapon együtt, minden alkalommal ittunk, de az úgy történt, hogy Timike mindent tönkretett. 🙂 A legjobb hír a világon, hogy nem ihat már, hiszen babát vár! Jövőre egy fővel bővül a kis csapatunk a Platán strandon 🙂


GELLÉRT (Siófok)

Nagyon jó lett a hangulat a közös főzésnél. Más területen dolgozók munkáját is megismerhettük. Szép hely Boglár!


GÁBOR (Kaposvár)

Köszönjük a sok ajándékot! Reméljük jövőre is el tudunk jönni és az időjárás is kedvezőbb lesz!


ILDIKÓ (Vecsés)

A futóversenyen indultam és az volt benne a legjobb, mikor beértem a célba. 🙂


ILDIKÓ (Vecsés)

A futóverseny tetszett a legjobban, mert az egyik barátnőm rá tudtam venni, hogy fusson velem, így együtt futottunk. Nagyon büszke vagyok rá, mert teljesítette a 4 km-es távot!


KITTI (Budapest)

Idén vagyok itt második alkalommal. Nagyon jó koncertek és programok voltak. A főzőversenyen vettem részt. Köszönjük, hogy itt lehetünk!


ANDI (Dunaújváros)

A legjobba, ami tetszett, az a Little Helps Plan, mert sokat lehetett tanulni!


NIKI (Dunaújváros)

Szuperül éreztem magam a sportnapon, a Wellhello koncert tetszett a legjobban!


ÁGNES (Páty)

8 éve vagyok a vállalatnál, most először vagyok itt a sportnapon, családias légkör fogadott. Kolléganőimmel Mónival és Krisztivel Nyugati lányok csapatnévvel neveztünk a főzőversenyre. A férfi kollégák nagyon segítőkészek voltak a tűzgyújtásban, amit nagyon szívesen fogadtunk. Nagyon élveztük a főzést, reménykedünk a győzelemben.


ANDI (Berettyó)

Ez már az ötödik sportnap, amin részt vettem, mindig nagyon érdekesek a programok és koncertek. Kedvencem a strandkézi volt, amin sok sérülést szereztünk, nagy kedvvel vettünk részt és a negyedik helyezést értük el. Mindig kellemes és emlékezetes élményekkel térünk haza. Ami a legjobb, hogy sok kedves emberrel találkozhattam.


Ózd

Az idő lehetett volna kegyesebb hozzánk, de mi így is jól érezzük magunkat! Lényeg a csapat! A főzőverseny jól sikerült és a vízibicikli is!


JUCUS, ÁDÁM, DOMINIKA, ANITA (Esztergom)

Tartalmas volt, sok élménnyel gazdagodtunk! A sárkányhajózásban vettünk részt, nagyon jó volt, de a víz elég hideg 🙁 Drukkoltunk a focicsapatoknak. Örülünk, hogy részt vehettünk a játékokban és köszönjük a sok ajándékot!


DÓRA (Berettyóújfalu)

A kedvenc standom az Éntescóm, kaptunk pendrive-ot és tollat 🙂 A strandröpin negyedikek lettünk!!! Az időjárás annyira nem kedvezett, de végül kisütött a nap is. Lehetett kapni ingyen Cappy-t, ami nagyon finom!


CSONGOR (Budapest)

A nyerő a tehénfejés volt – órákon át sikerült fejni. (6 éves Csongor)


JANI (Baja)

Nagyon tetszett a főzőverseny meg a koncertek. Rossz volt az idő szombaton, de attól szuperek voltak a programok! Jövőre is biztos jövünk!


BÖBE (Gyál)

Sok éve járok vissza, a lehető legtöbb programon részt veszek. A gyerekprogramok nagyon jók! A masszázs is jó és a főzőverseny és az igazán jó esti rendezvények.


ESZTER ÉS NORIKÓ (Budapest)

Ági kedvéért hívjátok meg Majkát jövőre! A közösségi bázis ötlet szuper, szorgosan gyűjtjük a pecséteket és már be is csomagoltunk az útra!


ÁGI (Budapest)

Szuper volt a sportnap, leszámítva, hogy a férjem egész este zaklatott, mert nem pakoltam be pólókat a gyereknek a nagyihoz 🙂


SZABINA

Nagyon boldogok vagyunk, hogy részt vehettünk a rendezvényen! Nagyon tetszett minden kirakodó stand!


KRISZTI

Nagyon jól éreztem magam, mert nagyon jó játékok voltak és pacsiztam a Wellhelloval.


ERZSÉBET ÉS BRIGI (Pécs)

Pécs 3 Tescóból jöttünk, 11 éve rendszeresen járunk vissza, nagy csapattal érkezünk. Jók a fellépők és fantasztikusak a programok!


MÓNI (Budapest)

Érdekes, változatos sportversenyek, barátságos, vidám, családias, Élvezet idejönni!


ROBI (Budapest)

Nagyon szuper a sportnap, nem nyertünk kosárban, de nem bánom. Jó volt!


HAJNALKA (Pécs)

Jó, hogy vannak még ilyen munkahelyek, ahol vannak programok és a munkatársak tölthetnek időt egymással ebben a rohanó világban!


BEÁTA (Pécs)

Nagyon jó buli és a csapatom a legjobb csapat!


ANIKA, PANKA ÉS LILI (Dombóvár)

Nagyon jók a feladatok, a horgászás tetszett a legjobban. (Kifogtam egy esőkabátot.)


KIRA (Herceghalom)

Nyolc évesen tetszettek a feladatok, papírból virágot csinálni volt a legjobb! Már többször voltam sportnapon.

 


MÓNI (Budapest)

Nagyon tetszett a sportesemény, mert nemcsak a győzelem számít, leginkább a részvétel.


Andi (Siófok)

Szuper nap, mert együtt lehetünk a munkahelyen kívül, ezért jobban összekovácsolódunk.


ÉVA (Békéscsaba)

Szuper a dodgem!


DIÁNA ÉS LAURA (Miskolc)

Messziről jöttünk idáig, amíg én e sorokat írom, anya – a büszke Tescós – vért izzadva küzd Miskolcért. Büszkék vagyunk rá, habár sosem pingpongozott, mi lányok szurkolunk érte. Csudajó programok, aranyos szervezők, imádjuk a sportnapot!

 


SZINTIA ÉS GERGŐ (Jászberény)

Imádtuk a reggel 9-kor kezdődő strandkézit, esőben, vizes zoknival a homokban :)))


KLAUDIA (Budapest)

Az útlevél megszerzése ötletes, jó és gyerekbarát program. Nagyon élveztük!


KOPPÁNY (Nagykanizsa)

A 10 évesen a Tesco Safety sátor és az újraélesztés tetszett a legjobban. Már 5 éve járok vissza nagypapámmal.


TIBOR ÉS MARIANN (HERCEGHALOM)

Idén sajnos nem tudtam sportolni, tavaly kézilabdáztam, nyertünk, de lelkesen szurkolunk a kollégáknak a focimeccseken – reméljük ők is nyernek.


KECSKEMÉTI BARACKOK

Csapatként most jöttünk először együtt a sportnapra, egyébként is egy csapat vagyunk: hr, biztonság és megfelelőség 🙂 Mindannyian futottunk az időjárás ellenére sikeresen teljesítettünk.


DIA, ZÉTÉNY, ZOÁRD ÉS MARIANN (Budapest)

Nagyszerű rendezvény a dolgozók és a családok részére, a közösen szerzett élmények összehozzák a kollégákat és a családtagokat is. Fix pont az életünkben, már évek óta itt vagyunk.


SZABINA (Sümeg)

Ez az első sportnap, amit a 4, 6 és 8 éves gyermekeimmel töltök, nagyon jól érezzük magunkat, köszönjük Tesco!


ERZSÉBET (Bonyhádról)

Rendszeresen olvasom az Éntescóm oldalt. Nagyon jól éreztem magam a pénteki napon, minden koncerten ott voltam és nagyon tetszett.


GÁBOR ÉS MÓNI (Dombóvár)

Kollégáknak szurkolunk, a pingpong versenyen indult egyikük, másikuk kosarazik, örülnek a biztatásnak.


ZSIKE ÉS KRISZTIÁN (Berettyóújfalu)

Eddig a Wellhello tetszett a legjobban, szuper hangulatot csináltak, jövőre is jöjjenek! Strandkézizni indulunk, már volt 2 meccsünk, tele a hajam homokkal.


ZSÓFI ÉS ISTVÁN (Baja)

Hajnali egyig mulattunk, a Wellhello szuper volt, jövőre szívesen buliznánk Tankcsapdára.


KRISZTI, GABI ÉS JÓZSI (Gyál)

Nemcsak a sportnapon, hanem az idei gyermektáboron is részt vett Kriszti, a számháborúzás és a balatoni fürdés tetszett a legjobban neki, jövőre is ott lesz!


ZSUZSI (Debrecen)

Most vagyok sportnapon negyedszer, tarthatnánk hamarabb, amíg jobb az idő.


MÁRIA, SÁNDOR ÉS FIUK ZOLTÁN (Herceghalom)

A 8 éves Sancinak a dodgem tetszett a legjobban, ma is kihagyhatatlan és visszatérő program lesz az egész családnak!


FERENC ÉS JULCSI ÉS BEATRIX (Herceghalom)

Péntek délelőtt érkeztünk nitrós Lada Corvettel, nem bántuk meg! Ez a negyedik év, hogy a sportnapon részt veszünk.


HAJNI ÉS ATTILA (Keszthelyről)

Kutyusaink Luka és Bodza nagyon jól érezik magukat, lelkesen szurkoltak a gazdinak a meccsen.


ERIKA és DORINA (Dombóvár)

Köszönjük, hogy itt lehetünk, nagyon jól érezzük magunkat, szuperek a programok, jövőre Hooligans koncertet szeretnénk.

 


BARBARA (Pécs)

Ez az első Sportnap amin részt veszek. Nagyon jók és szórakoztatóak a programok. Örülök, hogy más áruházakból is megismerhetek embereket.


CSABI ( Salgótarján)

Remekül érezzük magunkat. Sikerült új munkatársakat is elcsábítani e remekül megszervevezett eseményre. Örömmel látom, hogy utat is építettek, így nem vagyunk sárosak. A rossz idő sem árnyékolja be az eseményeket. Szép napot mindenkinek! Jövőre veletek ugyanitt!


ANETT (Pécs)

Az a jó ebben a napban, hogy veletek lehetek!


KITTY (Budapest, Váci út)

Nagyon jól érzem magam. Tavaly is részt vettem. Örülök, hogy idén az időjárás is kedvezőbb.

Köszönöm, hogy itt lehetek!


KINGA (Gyál raktár)

Minden nagyon szuper! Ehhez csak gratulálni tudok! Köszönet a program szervezőknek.


JÁNOS (Gyál)

Tescós Sportnapok! Kitűnő szervezés! Jó programok!


ESZTER és KARINA (10 éves), LAURA (12 éves)

Idén is önkéntes munkát vállaltunk, karszallagot osztogattunk a regisztrációs pultnál. Délután a sátoroknál pecsétet gyűjtöttünk. Nagyon izgalmas volt. Jövőre is biztos jövünk.


ZOLI, ÉVI

Most másodjára vagyunk itt a párommal. A Sportnap nagyon jó, köszönjük a lehetőséget! Jövőre is résztveszünk!


KIARA, VIKI és KRISZTI (Siófok)

Rendszeres visszajárok vagyunk a Sportnapra. Az egész család mindig jól érzi magát a változó időjárás ellenére is! Az idén is minden szuper! Jók a programok, a gyerekek számára is van elfoglaltság. A trambulin és a mászófal a kedvenc. Jövőre szeretnénk ismét a rodeó bikát és fellépőnek Horváth Tamást és esetleg a Deltát.


MÓNI (Budapest, Váci út)

Már több éve jövünk a Sportnapra. Nagyon nagyon jól érezzük magunkat.

Köszönjük szépen!


ILONA (Herceghalom)

Jó volt a foci, jó volt nézni a csoportokat.


MÓNI(Budapest)

Érdekes, változatos sportversenyek, barátságos, vidám, családias! Élvezet volt idejönni!


GÁBOR (Herceghalom)

Nagyon tetszett minden. Az idő is ahhozképest nagyon jó volt.


ENIKŐ (Budapest)

Király volt a Sportnap! Nagyon élveztem!


GERGŐ ( Budapest)

Nagyon jó volt a Sportnap. Nagyon élveztem!


EMESE (Pécs)

Ez a harmadik Sportnap amin részt veszek. Minden évben jó csapattal érkezünk. A programokon szeretünk résztvenni, mert érdekesek és jók! Köszönjük!


VIVIEN BARBARA (Pécs)

6 – dik éve járok le a Sportnapra. Minden évben nagyon jó a csapatépítő. Jó társaság, jó koncert, jó programok.


THALY CSAPAT

KOSARAZTUNK! Nagyon jó volt! Sokan voltunk. Nagyszerű volt! Köszönjük!


ERIKA (Hajdúszoboszló)

A legjobban az tetszett az idei Sportnapon, hogy Pecsétgyűjtő verseny volt.


MÓNIKA (41660)

Szuper szervezés keretén belül megkezdődött a főzőverseny. A csapat jó, illatok áradnak, várjuk a végeredményt!


HAJNI (Berettyóújfalu)

Sziasztok,

Ötödik alkalommal veszek részt a családommal együtt a Tesco Sportnapokon. Nagyon szeretünk játszani a csapatsportokban, valamint az egyéni játékokban is. A gyerekem gyűjti a Tescós relikviákat. Minden szupi, remélem jövőre újra találkozhatunk.


VIRÁG ( vendég)

Vendégként érkeztem a rendezvényre és egyáltalán nem bántam meg, hogy eljöttem! 🙂 Sok a program, gyönyörű a hely, aranyosak az emberek. A tegnapi koncert szuper volt, igaz egy kicsit tovább tarthatott volna. További sok sikert kívánok az áruháznak, és mindenkinek aki ennek a rendezvénynek a részese volt.


HERCEGHALMI HC CSAPATA, GÖNGYÖLEG OSZTÁLY

Idén is, mint már sok éve nagyon élveztük a programokat! A főzőversenyen indulunk. Nagyon szuper volt a Wellhello koncert, és a Fáraók zenekar is szuper hangulatot generált. A dodgem nagyon jó ötlet volt, jó szórakoztunk. Köszönjük, jövőre találkozunk!


ERZSÉBET (Bonyhád)

Rendszeresen olvasom az Éntescóm oldalt. Nagyon jó éreztem magam a tegnapi programon. Minden koncertet végig néztem és nagyon tetszett!


BARBI (Marcali)

Az idei Sportnap kívül – belül nedves 😉 Szeretem, mert összekovácsolja a csapatot. A fiúk idén pontot is szereztek a fociban :D.


EDIT

Nagyon jó itt minden! Élvezzük a dodgemet. Tetszett a Well Hello. Jól lett leszervezve minden! Nagyon sokan jöttek el, mint tavaly.


ÁGI (Kiskunfélegyháza)

Balatonbogláron tartották a 2019.09.06. és 07. között a 18. Tesco Családi és Sportnapokat. Rengetegen regisztráltak, és nagyon sokan voltak jelen családostúl. A kiskunfélegyházi csapat Labdaászok néven a streetball-ban mérettette meg magát. Sajnos a csapat a második fordulóban kiesett, így elég gyorsan vége lett a játéknak. Ennek ellenére nagyon jó hangulatban zajlott a meccs,mindenkinek csak javasolni tudom a részvételt. Köszönöm!


MÓNI (41940)

Családi Sportnapokon vettem részt a párommal és a kollégáimmal. Streetball-on vettünk részt. Sajnos kiestünk, de nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jók voltak a programok és az esti buli. A fellépők a legjobbak. Jövőre szeretnénk a Tankcsapdát is meghallgatni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!