Ilyen volt a Sportnapok, köszönjük, hogy itt voltatok!

2019. szeptember 9.

Még mindig nehezen ocsúdunk a hétvégi buliból, olyan sok pozitív visszajelzést, mosolyt kaptunk tőletek, ami biztos, hogy jó darabig kitart. Mielőtt számot vetnénk, hányan is buliztunk közösen az év legnagyobb munkatársi rendezvényén, azt már előzetesen is kijelenthetjük, hogy elképesztő sikerrel zártuk a 18. Tesco Családi és Sportnapokat! Nekünk is sok szuper történet van a tarsolyunkban, amit már a helyszínen megosztottatok velünk, de továbbra is várjuk a ti élménybeszámolóitokat!

Volt, aki már sokadszorra vett részt Sportnapokon, de olyanokat is köszönthettünk, akik idén először látogattak el a Tesco Családi és Sportnapokra. Reméljük, sikerült mindenkinek felejthetetlen élményeket szereznünk! Jöjjön egy gyors összefoglaló a 2 nap alatt történtekből!

NYÜZSGÉS A KÖZÖSSÉGI BÁZISON

Óriási érdeklődés mellett debütált a Little Helps Plan Közösségi Bázis, ahol 10 állomás várt benneteket gazdag programkínálattal. A játék lényege az volt, hogy még jobban megismerjétek a Little Helps Plan közösségi stratégiát, és bennetek is tudatosuljon, hogy milyen sok lehetőség, erőforrás rejlik a Tescónál, amihez ti is bátran kapcsolódhattok. Több százan markoltátok fel az útleveleket, hogy begyűjthessétek a nyerő pecséteket és versenyezzetek az 50 ezer forintos utazási utalványért. Menet közben sok apró meglepetésben és játékban volt részetek – külön örültünk, hogy többen családjukkal együtt érkeztek az állomásokra, mert a gyerekek sem akartak kimaradni a mókából. Volt, akinek egy babán szimulált újraélesztés tetszett a legjobban, mást a hírszerkesztés csínja-bínja érdekelt, sokan pedig a papírmerítésben mélyedtek el jobban. ITT elolvashatjátok, hogy kinek mi jött be a leginkább. Mivel olyan sokan írtátok meg élményeiteket, hogy nem volt lehetőségünk mindet a helyszínen bepötyögni, ezért összeállításunk folyamatosan bővül – kattintsatok rá, hamarosan a ti élményeitek is felkerülnek!

100% SPORT

Nagy örömünkre az időjárás végül kegyes volt hozzánk, és minden sportversenyt meg tudtunk tartani. Köszönjük, hogy az időnként eleredő eső sem szegte kedveteket, és minden sportágban teljes erőbedobással versenyeztetek. Izgalmas pillanatokból nem volt hiány! Volt sok gól, rengeteg értékes találat, nagy fogás, és egy borulás is a sárkányhajó versenyben – erről hamarosan maguk a versenyzők mesélnek nektek. Hálásak vagyunk a lelkes szurkolóknak a buzdításért – volt, aki a kutyájával érkezett lelkesíteni kollégáit, biztos, hogy ez is hozzájárult a szép teljesítményekhez. Az egyéni és csapatsportokban is nagyszerű eredmények születettek – erről hamarosan itt is hírt adunk, hogy elbüszkélkedhessetek a teljesítményetekkel.

A TESCO ANGYAL KÖZÖTTÜNK JÁRT

Az aprótól az egészen értékes termékek megvásárlásával lehetett támogatni a Sportnapokon a Tesco Angyalt. A bevétel az alapítvány számlájára kerül. Sokan éltetek is a lehetőséggel. A Tesco Angyalt továbbra is támogathatjátok egyszeri alkalommal és rendszeresen is. A gyűjtés ismét eredményes lett, a végösszegről és más érdekességekről is beszámol nektek a héten Szigeti Barbara országos HR vezetőnk.

BULIK HAJNALIG

Mondanunk sem kell, hatalmas tömeg csápolt az esti koncerteken! Egy emberként énekeltétek a Wellhello, az Edda és Korda Gyuri bácsiék legnagyobb slágereit. Ahogy nagy tombolás volt a Fáraó koncerten, és jó hangulatban telt a Zaporozsec fellépése is. A késő esti levezetést pedig idén is DJ Dominique vállalta magára, aki nem okozott csalódást, igencsak megtáncoltatta a legkitartóbb tescós csapatokat! Akkora show-t csináltak a sztárok, hogy egyik hírszerkesztőnk például a színpadon is megmutatta tánctudományát – az erről készült videót és a táncos pár élményeit hamarosan közzétesszük. 🙂

ÉLŐBEN MINDEN ÉLMÉNY

Az Éntescómon és a Tesco Családi és Sportnapok FB eseménynél végig nyomon követhettétek a legfrissebb híreket időjárásról, a versenyek alakulásáról és a legjobb képek is ide kerültek fel a Sportnapokról. Köszönjük, hogy ti is lelkesen posztoltatok – így  a segítségetekkel senki sem maradt el egyetlen fontos és érdekes eseményről.

Hamarosan jövünk az eredményhirdetéssel, és a napokban az is kiderül, pontosan hányan buliztunk együtt, mennyi sör fogyott – egész héten érkeznek a színes-szagos részletek a 18. Tesco Családi és Sportnapokról!

Ahogy arról is hírt adunk arról is, ha már elérhetőek a hivatalos fotók és videók!

Te is megosztanád velünk Sportnapos élményeidet?

Várjuk fényképes beszámolódat a hu_entescom@tesco.com címre! Vagy IDE, a Sportnapok albumba!