VIDEÓ! Készíts ceruzatartót konzervdobozból!

2019. szeptember 9.

Ceruza, toll, filctoll és olló minden háztartásban van. Ezek tárolása azonban olykor nehéz feladat. Hogy ne guruljanak el, legegyszerűbb, ha egy ceruzatartóban gyűjtjük őket össze. Most mutatunk  egy könnyen elkészíthető, színes ceruzatartót. Ha a kisgyerekeitekkel együtt készítitek, biztosan jól szórakoztok majd közben!  

Néhány üres konzervdoboz minden háztartásban akad, ahogy tollakra, ceruzákra is mindenkinek szüksége van. E két dolog összekapcsolásából egy színpompás dísz készülhet: konzervdoboz ceruzatartó! A borongós kora őszi délutánokon remek elfoglaltság lehet az egész család számára, ha ezt elkészítitek.

A konzervdobozokat mossátok ki alaposan. Amikor megszáradtak, ragasszatok rá színes papírt. Az így beburkolt dobozokat aztán kedvetek szerint díszíthetitek: mintákat rajzolhattok rá vagy éppen kimatricázhatjátok. Kerülhetnek rá unikornisok, hercegnők, sárkányok és daliás vitézek is! 🙂 Ezután ragasszátok össze a dobozokat, és már el is készült a ceruzatartó! Nézzétek meg fenti videónkat, abból minden mozdulatot elleshettek.

Nálatok milyen ceruzatartó készült?  🙂