Akarod látni? Ilyen volt a Sportnapok madártávlatból!

2019. szeptember 10.

Lenyűgöző felvételeket kaptunk Gecse József kollégánktól, aki drónnal fotózta, videózta a Sportnapok eseményeit! Több tíz méter magasságból követte a sporteseményeket – ilyet aztán tényleg nem mindennap látni! Elhoztuk nektek a legjobb fotókat, videókat.

Kukkantsatok le az égből a Sportnapok programjaiba, az első képen rögtön a főzőverseny nyüzsgő helyszíne látható. Nagy volt a sürgés-forgás, a kondérokban illatozva rotyogtak az ételek – várva a zsűri ítéletét.

A szemfüles drón végigpásztázta az egész helyszínt. Mi csak azt sajnáljuk, hogy az ínycsiklandó illatokat (még) nem tudja visszaadni a videó. 🙂

A lélegzetelállító felvételek atyja, József is a főzőversenyre érkezett herceghalmi raktárunkból. Rögtön ki is kérdeztük nem mindennapi hobbijáról.

“Már régebben is érdekelt a drónozás, de kb. 1 éve sikerült vennem egy DJI Sparkot, ami egy kis komolyabb drón. Azóta, ha tehetem, folyamatosan megyek különböző helyekre, ahol fenti nézetből be tudom mutatni barátaimnak az eseményeket, meg persze környéken lévő falukat.”

Kollégánk kapva kapott a Sportnapokon, az év legnagyobb tescós munkatársi rendezvényén. Megkérdezte a főszervező Szabó Balázst, hogy készíthet e néhány felvételt a programokról. Az engedélyt azonnal megkapta, így születtek a csodás légi felvételek!

Izgalmas volt az égből megörökíteni a sportversenyeket – itt jól látszik, hogy egyszerre több pályán is zajlottak a focimeccsek.

Kihagyhatatlan volt a sárkányhajó verseny megfilmesítése. A váratlan borulást ugyan nem sikerült elcsípni, de hamarosan erről is beszámolunk nektek – maguk a résztvevők jönnek a részletekkel!

Köszönjük József felvételeit!

Nektek is van kincset érő fotótok, videótok a Sportnapokról?

Osszátok meg velünk is, töltsétek fel IDE!