TOP 5 élménybeszámoló a Sportnapokról!

2019. szeptember 11.

Legnagyobb örömünkre, több százan írtatok beszámolót a Sportnapokról az Éntescóm standjánál, a Little Helps Plan Közösségi Bázison!  Nagyon köszönjük a komoly és a vicces, a rövid és a hosszabb írásokat is! Íme a top 5 gondolat tőletek az év legnagyobb munkatársi bulijáról! 

Rengeteg kollégánk tolongott szombaton a Little Helps Plan Közösségi Bázison az Éntescóm standjánál, hogy játszhasson és néhány perce hírszerkesztővé válhasson. Mi ugyanis mindenkinek teret és lehetőséget adtunk, hogy megossza élményeit a Sportnapokról az Éntescómon.

Elképesztően sokan írtátok a 18. Tesco Családi és Sportnapokról! Többen kollégánk versbe szedte gondolatait. Az írások folyamatosan kerülnek fel az Éntescómra. Néhány igazán jópofa gondolatot most megosztunk veletek!

BÉLA (Salgótarján)

Wellhello, Fáraó
Sportolni nagyon jó
Főztünk, ettünk, nevettünk
Fociban egész gyorsan vesztettünk
Jövőre jó lenne sípálya
Jó hogy pár napra nincs gálya

DIÁNA ÉS LAURA (Miskolc)

Messziről jöttünk idáig, amíg én e sorokat írom, anya – a büszke Tescós – vért izzadva küzd Miskolcért. Büszkék vagyunk rá, habár sosem pingpongozott, mi lányok szurkolunk érte. Csudajó programok, aranyos szervezők, imádjuk a sportnapot!

ESZTER ÉS NORIKÓ (Budapest)

“Ági kedvéért hívjátok meg Majkát jövőre! A közösségi bázis ötlet szuper, szorgosan gyűjtjük a pecséteket és már be is csomagoltunk az útra!”

JÚLIA (Kiskunfélegyháza)

“Köszönöm, hogy évek óta vannak sportnapok, olyan közösségi rendezvény a dolgozóknak, amelyre a családtagok is eljöhetnek. Nagyon tetszett a közösségi bázis, ahol sok értékes infót kaptunk például az élelmiszer-pazarlásról, és az “Ön választ, mi segítünk” állomás fotózása is élmény volt. Örültünk a családommal a dodgemnek, ami idén volt először! Visszajárók vagyunk, idén kosaraztunk, a facebookról mindenről időben értesültünk idén, ami nagy segítség volt.”

TIMIKE ÉS SZABINA (Budaörs)

“Harmadjára jelentünk meg a sportnapon együtt, minden alkalommal ittunk, de az úgy történt, hogy Timike mindent tönkretett. 🙂 A legjobb hír a világon, hogy nem ihat már, hiszen babát vár! Jövőre egy fővel bővül a kis csapatunk a Platán strandon 🙂”

Nagyon köszönjük a visszajelzéseket!

Jön a kérdőív, amiben részletesen elmondhatjátok, mi tetszett a legjobban vagy min változtatnátok jövőre a Sportnapokon!

Várjuk fényképes beszámolódat a hu_entescom@tesco.com címre! Vagy IDE, a Sportnapok albumba!