VIDEÓ! Hírszerkesztőnk szambázott Kordáék Sportnapos koncertjén

2019. szeptember 17.

Hatalmas élményben volt része hírszerkesztő kollégánknak, Ábrahám Endrének a Sportnapokon! Kolléganőnkkel együtt ők is színpadra léphettek Korda Györgyék sztárkoncertjén. Fantasztikus szambabemutatót tartottak – a közönség nagy örömére. Endre elsőkézből mesélt a nem mindennapi fellépésről, amiről természetesen videó is készült!

Nagy rajongója vagyok Balázs Klárinak es Korda Györgynek” – kezdi kollégánk, miért is volt számára életre szóló élmény a táncbemutató. Idén pedig ők voltak a szombat este egyik sztárfellépői. Hatalmas tömeg gyűlt össze a nagysátorban, hogy láthassák, hallhassák őket.

Endre is nagyon készült, már jó előre bebiztosította a helyét a színpad előtt. “A koncert előtt már az első sorban izgatottan vártam őket, egy picit a VIP sátorba is beláttam. A koncert közepénel Gyuri bácsi egy kicsit megpihent, addig Klárika tartotta a frontot.”

Akkor jött a nagy lehetőség, amit kollégánk semmiképp sem akart kihagyni!

“A Samba című számot adta volna elő, amikor felkért egy fiút és egy lányt a közönségből háttértáncosnak. Én kaptam a lehetőségen és mentem is fel a színpadra, majd utánam egy leányzó is megérkezett. Csodálatos élmény volt ott fent táncolni és óriási hangulat volt.”

A táncért cserébe közös fotó járt. “Köszönet érte Kovács Ildikó működési implementációs vezetőnknek, aki lehetővé tette számomra a fotózkodást.”

Nagy szívecskét küldünk a táncos párnak! 🙂

Neked is van egy jó sztorid az idei Sportnapokról?

Írd meg nekünk a hu_entescom@tesco.com címre!

Fotódat pedig IDE töltheted fel!