Kétszer annyian adtak vért a kőszegi Tescóban, mint korábban!

2019. szeptember 23.

A korábbi évekhez képest kétszer annyian mentek el vért adni a kőszegi áruházunkban idén! Bár a véradók csak 17 óráig adhattak volna vért, a vérvevő személyzet csak jóval később tudta elhagyni a helyszínt, annyi volt az érdeklődő. Kollégáink közül is sokan segítettek véradással. Olvass tovább a részletekért!

Körülbelül 30-an szoktak vért adni Kőszegen, a Tescóban szervezett véradáson. Az, hogy idén sokkal többen lesznek, már az előzetes jelentkezésből is látszott. Így körülbelül 50 emberre számítottak. Ehhez képest 66-an adtak vért! Ez egy nagyszerű eredmény.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink közül is 11-en adtak vért. Számos munkatársunk most először segített így.

 

A Vöröskereszt minden első alkalommal vért adónak oklevelet szokott adni. Most viszont nem jutott mindenkinek, akkora volt az érdeklődés. Bár a Vöröskereszt munkatársai 17 óráig maradtak volna a helyszínen, annyi volt a véradó, hogy csak jóval később végeztek.

 

Erényi Péter, a kőszegi áruház igazgatója azt is megsúgta nekünk, hogy a mostani sikeren felbuzdulva már szervezik a következő véradást. Péter nagyon titokzatos volt, de annyit elárult, hogy az a véradás remélhetőleg még többeket vonz majd.