Megnyertük az Effekt 2030 közönségdíját!

2019. szeptember 27.

Ünnepeljük együtt legújabb sikerüket, vásárlóink és a ti szavazataitok alapján a Tesco nyerte az Effekt 2030 – A közösségi befektetések közönségdíját. Élelmiszermentő programunkkal pályáztunk a versenyben, ahol a voksok 40%-át szereztük meg!

Élelmiszermentés a Tescónál című programunkkal neveztünk az idei Effekt 2030 versenyre. Már annak is nagyon örültünk, hogy az Esélyteremtő üzlet kategóriában bekerültünk a legjobbak közé. Olyan programok versenyeztek a miénkkel, amelyek hozzájárulnak a társadalmi jóllét megteremtéséhez az igazságosság elvének érvényesülésével, különös tekintettel az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésre és a mindenki számára elérhető minőségi táplálkozásra.

ITT buzdítottunk szavazásra mindenkit, ami nagyszerű eredményt hozott, a mi programunk gyűjtötte be a legtöbb szavazatot. Köszönjük, hogy számtalan helyen népszerűsítettétek a Tescót és buzdítottátok voksolásra vásárlóinkat, ismerőseiteket is.

A díjat a Közösség. Hatás. Jövő. című konferenciánkon adják át vállalatunk képviselőinek október 3-án, ahol arra is fény derül, hogy kik lettek a zsűri további kiválasztottjai.

ITT olvashatjátok el Közönségdíjas programunkat.

Sikerünk abban is rejlik, hogy élelmiszermentő programunk elindítása óta Magyarországon több mint 21.000 tonna élelmiszert adományoztunk, ami több mint 53 millió adag ételnek felel meg.

Köszönjük a szavazatokat!