Idén plusz 400 000 forinttal díjazzuk a kreativitást. Mától indul az „Ön választ, mi segítünk” program 7. fordulója.

2019. október 7.

Eddig összesen közel 700 szervezetnek sikerült segítenünk közösségi programjuk megvalósításában. Idén szeretnénk tovább növelni ezt a számot, és mától elindítjuk az „Ön választ, mi segítünk” program 7. fordulóját.

A közösségi programban civil szervezetek, informális, baráti társaságok, közösségek (iskolák, alapítványok, óvodák, stb.) vehetnek részt. A pályázat témája lehet: oktatást, képesség fejlesztést támogató programok, egészséges életmódra ösztönző kezdeményezések, valamint környezetvédő- és szépítő aktivitások.

A szervezetek október 7-től november 11-ig jelentkezhetnek a programra a tesco.hu/kozosseg weboldalon keresztül. Ebben a szakaszban – ahogy a korábbi években is – szeretnénk kérni, hogy vigyétek hírét az “Ön választ, mi segítünk” programnak.

A jelentkezési határidő lejártával egy szakmai bizottság választja ki körzetenként a 3 legjobb projektet. A vásárlók ezekre a projektekre szavazhatnak majd a szavazási időszakban, ami 2020. január 20-tól február 16-ig tart. A nyerteseket a vásárlók szavazatai alapján hirdetjük ki. Magyarországon összesen maximum 183 közösségi projektet támogatunk a szavazási szakaszban összegyűjtött zsetonok arányában, egyenként 400 000 Ft, 200 000 Ft és 100 000 Ft összeggel. Idén először egy 400 000 forint értékű különdíjat is kiosztunk, mellyel a kreativitást, a kidolgozottságot, az innovációt és a fenntarthatóságot díjazzuk. A különdíj nyertesét a szavazási szakasz kezdetén hirdetjük ki.

Hogyan segíthetsz?

  • Ha ismertek olyan helyi szervezetet, akiket érdekelhet a pályázat, buzdítsátok őket a részvételre! Könnyen lehet, hogy éppen az ő projektjük lesz az egyik nyertes.
  • A vásárlóknak is mesélj a programról – ők is hírét vihetik.

Számítunk rátok!