Adomány és ajándék – kívánj te is boldog szülinapot a Tesco Angyallal!

2019. október 8.

Itt a Tesco Angyalos születésnapi képeslap! Te is gondban vagy, mivel ajándékozd meg kollégádat, barátodat? Szeretnél valami igazán értékeset, hasznosat választani? Mostantól van egy eredeti, valóban jó lehetőséged! Adományozz az ünnepelt nevében, így ez egyben ajándék is! Ráadásul kétszeres az öröm, hiszen a Tesco minden forintot továbbra is megdupláz! 

Hogyan kívánhatsz angyali szülinapot két egyszerű lépésben?

  1. Adományozz barátod vagy kollégád születésnapja alkalmából, az Ő nevében a Tesco Angyal Alapítványnak.
  2. Törődésed jeléül küldd el neki ezt a képeslapot!

Hogyan tudsz ajándékozni és jót tenni egyben? Írd meg a tescoangyal@tesco.com email címre, hogy kinek a nevében, mekkora összeget szeretnél adományozni. Azt is írd meg, hogy átutalással, vagy a havi béredből levonással fizetnél-e.

Utalni a Tesco Angyal bankszámlájára lehet: Unicredit – 10918001-00000106-28610004. Ha a béredből szeretnél adakozni, csak a már ismert nyilatkozatot kell kitöltened és elküldened.

Amikor beérkezik adományod, megkapod az üdvözlőkártya letölthető linkjét. A szülinapi képeslapot ki is nyomtathatod, de online is tovább küldheted az ünnepeltnek.

Cserébe jóságodért, a Tesco Angyal ilyen köszönőlevelet küld neked!

Jót adni egyszerű! És ami a legfontosabb: már egyetlen kávé ára is sokat jelent. Minél többen, minél rendszeresebben támogatjuk a Tesco Angyalt, annál több kollégánknak tudunk hatékonyan segíteni, ha a szükség úgy hozza. Ráadásul mostantól egyre több kollégánk szülinapját ünnepelhetjük együtt a Tesco Angyallal!

A legkisebb adomány is csodás ajándéknak számít!

Boldog angyali szülinapot kívánunk sok-sok kollégánknak!