Feed your brain konferencia: élmények, motiváció, stabilitás

2019. október 9.

Igazán izgalmas napon vannak túl a Központi irodában dolgozó kollégáink. A Tesco Akadémia Feed your brain elnevezésű egész napos élménykonferenciáján izgalmasabbnál izgalmasabb előadókat hallgathattak munkatársaink. Velünk volt Pál Ferenc – vagy ahogyan legtöbben ismerik – Feri atya, Prof. dr. Aczél Petra magatartáskutató, László Gábor oktatási projektmenedzser és sok kollégánk. Képes élménybeszámoló!

A korábbi sikeres előadások után most a Központi Iroda munkatársainak nyílt alkalma részt venni az élményekkel teli előadáson a Tesco Akadémia szervezésében. Reggel óta hatalmas volt a nyüzsgés a budaörsi Holiday Inn konferenciatermében, egymás után érkeztek az izgalmas témák és a felkészült előadók a Feed your brain elnevezésű élménykonferenciánkon.

Szigeti Barbara országos személyzeti vezetőnk köszöntötte kollégáinkat. Elmondta, hogy az élménynap célja a körülöttünk végbemenő gyors és főleg digitális változások megmutatása, valamint az, hogy tippeket adjunk, hogyan lehet ezekre felkészülni. Szeretné, ha a Tesco Akadémia élményekkel, motivációval töltene fel mindenkit.

Pál Feri atya meghívott előadóként hozzánk is azt a lendületet, pozitivitást és derűt hozta el, ami miatt az egész ország megszerette. Egyik fő üzenete az volt, hogy a stabilitás kulcsa a rugalmasság. 

Ezután érdekes előadás következett Domokos Tamás, a Kodolányi János Egyetem tanszékvezetője tolmácsolásában a 21. század vásárlói és munkatársai közötti generációs különbségekről, Major Gábor digitalizációs tanácsadó pedig a 21. század technológiai kihívásairól mesélt az érdeklődőknek. László Gábor, a Tesco Akadémia oktató projektmenedzsere pedig a szakképzés 4.0 a szülő szemével című előadásával nyűgözte le a hallgatóságot.

A hétköznapok rohanásában magunkra is kell időt szakítani és meg kell tornáztatni az agyunkat egy kicsit. Reméljük, most sikerült!

Ti ott voltatok az előadásokon?

Melyik és miért tetszett a legjobban? Várjuk visszajelzéseiteket!