Újabb jó ügy mellé álltunk: fiatal vállalkozásokat segítő programot támogatunk

2019. október 9.

Élelmiszeripari és agrár területen működő, innovatív vállalkozásokat segít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Design Terminal. A program célja, hogy a legjobb megoldások megvalósuljanak, így téve versenyképesebbé, környezettudatosabbá az ágazatot. A hazai mezőgazdaság megújítását segítő NAK Tech Lab vállalkozásfejlesztési programra már lehet jelentkezni. A kezdeményezés egyik nagyvállalati partnereként, szakmai tanácsadóként mi is bekapcsolódunk a kiválasztott csapatok támogatásába.

A NAK Tech Lab inkubációs program célja, hogy a leginnovatívabb megoldások megtalálják helyüket a hazai agrárszektorban és élelmiszeriparban, ezáltal versenyképesebbé, fenntarthatóbbá és környezettudatosabbá téve az iparágat és a piacot. Az október 3-án megjelent felhívásra innovatív vállalkozások jelentkezhetnek és egy 3 hónapos program vár rájuk. A kiválasztott csapatok fejlődése üzleti képzésekkel, valamint agráripari, üzletfejlesztési és nagyvállalati mentorokkal dolgozva vehet lendületet.

Szívünkön viseljük az agrárszektor fejlesztését és a vállalkozó szellemű agrárszakemberek utánpótlását, ezért örömmel kapcsolódtunk be mentorként a programba. Szakértőink rendszeresen találkoznak majd a résztvevő startupokkal. Visszajelzéseinkkel az új megoldásokat kitalálókat például abban segítjük, hogy minél pontosabban megfeleljenek majd a nagyvállalati igényeknek. Így a NAK Tech Lab egyedülálló lehetőség arra is, hogy a startupok még sikeresebben dolgozhassanak a piacot meghódító megoldásaikon.

Az inkubációs programban sikeresen szereplő csapatok a Design Terminal által szervezett workshopokon és konzultációkon vesznek részt, majd az intenzív közös felkészülés és a három hónap eredményeinek bemutatására látványos záróeseményt szerveznek, a Demo Day-t.

Drukkolunk és örömmel segítünk minden fiatalt!