Így népszerűsítette a Tescót a HR Festen kalocsai áruházvezetőnk

2019. november 5.

Magyarország legnagyobb HR eseményén, a HR Festen adott elő Putnoki Zoltán kalocsai áruházvezetőnk. Ahogy írja: megtisztelő volt számára, hogy ott lehetett és képviselhette a Tescót. Olvassátok el élménybeszámolóját!

A rendezvényen Európa legnevesebb cégeinek (Union Biztosító, Coca Cola, IMB) vezetőinek előadását hallgathatta több mint 1200 ember, aki eljött a budapesti Akvárium Klubba. A kiskereskedelmi szektort a Praktiker mellett a Tesco képviselte. “A közönség soraiban ott ültek a Tesco vezetői is, élen Szigeti Barbi HR vezetőnkkel. Büszke voltam rá, hogy Ők is végighallgatták az előadásomat” – írja Zoltán.

Majd így folytatja: “Megtisztelő – és óriási kihívás – volt számomra, hogy az IFKA engem kért fel, hogy képviseljem a Tescót. A Future of Work részlegen adtam elő, ahol is az általunk alkalmazott „jógyakorlatokat” kellett bemutatnom egy előadásban. Két témát vittem: a Fixen fix új részmunkaidős foglalkoztatási formát, illetve a dolgozók megtartása témakörben a What Matters To You, Pulse, Dolgozói fórum hármast. Ezek után egy oxfordi vitában is résztvettem, amibe már a közönség is becsatlakozott. A célom az volt, hogy eloszlassam a Tescóval kapcsolatos sztereotípiákat, és megmutassam, hogyan bánunk a kollégáinkkal, és milyen fontos számunkra a véleményük.”

A visszajelzések alapján Zoltánnak sikerült autentikusan képviselnie a vállalat értékeit, és megmutatni, milyen nagyszerű munkahely a Tesco.

Köszönjük a hírt Ábrahám Endre hírszerkesztőnknek!