Clubcard kártyáddal 20+10% kedvezménnyel vásárolhatsz az F&F-től

2019. november 6.

Hogyan variáld ruhatárad izgalmasan? Jól jönne pát ötlet? Akkor neked szól az F&F TOP őszi-téli outfit cikke! Lesd el az influencerek tippjét és inspirálódj! Ráadásul nagy kedvezménnyel vásárolhatod meg a kedvenc darabokat mától november 10-ig, ha nálad van a Clubcardod.

Akinek több ezer insta követője van, az tud valamit! Kovács Vanda egy virágos ruhát választott az F&F kollekciójából, fekete farmerrel, csizmával és színben a ruhához illő, nagy, meleg sállal vette fel.

Az sem baj, ha hasonló színeket válogatsz össze, ahogy Babics Trixi is tette. Egy bő szabású, bordázott ruhát párosított egy színben nagyon hasonló óriási sállal és  kiegészítőkkel.

A sportos elegancia mindig működik! Simán belefér egy sikkes szövetkabátot egy sportosabb nadrággal és bakanccsal hordani, ahogy Pataki Lili tette. Romantikusan harmonikus és mégis vagány Zachár Panni választása: egy egyszerű fekete garbó remekül passzol egy kockás nadrággal, a szürke-rózsaszín párosításhoz a szövetkabát is harmonizál.

Neked melyik tetszik a legjobban? Ha már régóta álmodozól egy új, meleg kabátról vagy egy menő ruháról, amiben te lennél a legcsinibb a karácsonyi party-kon, esetleg olyan előrelátó vagy, hogy már most beszereznéd az ünnepi ajándékokat a családodnak és a barátaidnak, akkor ne keress jobb alkalmat ennél!

November 6–10. között Clubcard kártyáddal 20% kedvezményt biztosítunk az egész F&F ruházati kínálatból. Ehhez jön még a 10%-os dolgozói kedvezmény is, így közel harmadával olcsóbban juthatsz hozzá a menő F&F ruhákhoz, kiegészítőkhöz.

Ajánlatunk a kiárusításban lévő termékekre is vonatkozik. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. A választék áruházanként eltérő. Részletek az áruházakban.