Betegség és tűzvész – így segít a Tesco Angyal

2019. november 8.

A Tesco Angyal ahol tud, segít. Bajba jutott kollégáinknak nagyon sokat jelent, ha nem csak szavakban, de tettekben is melléjük állunk. A néhány száz forintos felajánlásokból is rengeteg pénzt összegyűjthetünk, hogy így támogassuk azokat, akiknek erre most igazán nagy szüksége van.  Olvass tovább és tudd meg, kinek segítünk az októberi befizetéseitekből.

Számos megható példa mutatja, hogy mi, tescósok mindig készen állunk arra, hogy segítő kezet nyújtsunk egymásnak, legyen szó bármilyen krízishelyzetről – mint betegség, elemi kár, esetleg családi tragédia. A Tesco Angyal hónapról-hónapra összefogja azokat, akik segíteni szeretnének. A fizetésetekből felajánlhattok tetszőleges összeget, akár néhány száz forintot is, hogy ezzel támogassátok a bajbajutottakat.

És ami nagyon fontos: a Tesco az általatok befizetett minden egyes forintot megdupláz! A pénzt azon kollégáinknak adományozzuk, akik támogatásra szorulnak, megfelelnek a pályázati kiírásnak és benyújtották jelentkezésüket.

Az októberi befizetéseitekből a következő kollégáknak szeretnénk segíteni:

A csornai áruházunkban dolgozó Ferencnek októberben leégett a háza. Öt gyermekükkel önkormányzati lakásba kellett menniük, mindenük odaveszett. Az újrakezdéshez anyagi segítségre van szükségük.

Dominikánál tavaly nyáron agydaganatot diagnosztizáltak. Azóta folyamatosan orvoshoz járnak. Sajnos nem tudják műteni.  Tüneteit csak egyetlen gyógyszer enyhíti, ez viszont havi 50 ezer forintba kerül. Ha nem lesz jobban, akkor kemoterápiát vagy sugárkezelést kap. A megpályázott összegből a gyógyszerköltségeket és egy steril szoba kialakítását szeretnék fedezni a szülei.

Segíts, hogy segíthessünk! A Tesco Angyalról minden fontos dolgot elolvashatsz itt