Interjú: civil szervezeteknek és a vásárlóknak egyaránt fontos az “Ön választ, mi segítünk”!

2019. november 25.

A Magyar Adományozói Fórum az ország egyik legfontosabb szervezete a vállalati felelősségvállalás területén. Azon dolgoznak, hogy a felelősen gondolkodó gazdasági szereplők valódi társadalmi és környezeti hatással bíró kezdeményezéseken keresztül, fenntartható módon teremtsenek értéket a közösségek számára. 2016 óta dolgozunk velük az “Ön választ, mi segítünk” programunk megvalósításán. Közösségi kapcsolatok menedzserünk, Nagy-Peidl Adrienn mesélt az együttműködésünkről.

Az Effekteam.hu, a Magyar Adományozói Fórum honlapján olvasható az interjú Nagy-Peidl Adriennel, a Tesco közösségi kapcsolatokért felelős menedzserével. Már 3 éve dolgozunk együtt a Magyar Adományozói Fórummal. Közös munkánk eredményeit már az egész ország ismeri és élvezi. Adrienn az interjúban elmondta, hogy:

“A közösségi stratégiánk egyik kiemelt eleme, hogy pozitív társadalmi és gazdasági hozzájárulásunkkal teszünk azoknak a helyi közösségeknek a fejlődéséért, ahol jelen vagyunk. Úgy gondoljuk, hogy erre az egyik legjobb módszer a helyi szervezetek, kezdeményezések felkarolása és támogatása pályázati program keretében.”

A pályázati program sikerét mi sem mutatja jobban, minthogy 6 fordulóban eddig 700 projekt valósult meg a Tesco támogatásával, sok közülük igen magas színvonalon. Sajnos nem minden szervezet tud pályázatot írni. A Tesco viszont nekik is segít: egy rövid útmutatót is összeállítottunk, hogyan lehet lényegretörő, jó pályázatot beadni. De az “Ön választ, mi segítünk” nem csak a civil szervezeteknek fontos. Vásárlóink is szívügyüknek tekintik. Kolléganőnk szavait idézve:

“Sikerként értékeljük azt is, hogy a szavazási szakaszban minden negyedik vásárlónk voksol a helyi kezdeményezések legjobbjaira áruházainkban – ezzel aktív részesévé válva a helyi közösség életének. “

A teljes interjút itt olvashatjátok.

Itt pedig minden megtudható az “Ön választ, mi segítünk” 7. fordulójának következő állomásáról!